Programi Rishitesve

Behu nje rishites i autorizuar ericsoft ne zonen tende

Rrit biznesin tend me nje game lider produktesh Italiane 


0 +
0 +
0 +

Ne vitet e fundit, industria e programeve menaxheriale ka patur nje rritje eksponenciale, fale hyrjes se lojtareve te rinj ne treg dhe deshires se shume hoteliereve te konvergojne drejt strategjive te menaxhimit me te avancuara.

E panevojshme te thuhet qe jo te gjithe programet menaxheriale jane njesoj dhe se zgjedhja varet nga nevojat e cdo strukture. Por nje gje eshte e sigurte, ne fund ajo qe vertete ka rendesi eshte aftesia e programit per te na ndihmuar ne menaxhimin e perditshem duke thjeshtuar aktivitetet e front-office dhe duke u bere nje aleat per cdo operator.

Pse duhet te shes programe PMS?

 • Biznes fitimprures dhe konstant

 • Kliente potencial te shumte

 • Turizmi eshte nje sektor ne rritje te shpejte

 • Menaxhimi korrekt kerkon perdorimin e programeve

Perse ericsoft?

 • Nderfaqe user-friendly

 • Raport shume i mire kualitet/cmim

 • I pershtatshem per cdo tip strukture

 • Kompatibel me nje game te madhe hardware

Perse duhet te behem rishites ericsoft?

 • Asnje risk biznesi

 • Kushte te favorshme dhe te personalizuara

 • Perqasje individuale me cdo rishites

 • Formim dhe suport direkt nga zyrat qendrore

Na kontakto sot per me shume informacion mbi kete projekt

Zbulo si te behesh pjese e familjes ericsoft

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft