NDIHME

365 dite ne vit nga 8:00 ne 20:00


Per te perfituar suportin e asistences te ofruar nga ericsoft duhet te posedoni nje kod license te vlefshme.

Mund ta gjesh kete kod brenda PMS. Per kete, duhet te hapni menune ["About" "Activation code"]. Per te perdorur sherbimin e suportit, duhet te komunikoni kete kod ne call-center tone nderkombetar. Nje ekspert i ericsoft do te vleresoje prioritetin e kerkeses tende dhe do te rikontaktoje me ty per zgjidhjen e shpejte dhe efikase te problemit.
Qe te sigurohemi qe ti do te shfrytezosh ne maksimum funksionalitetet e produkteve tona, vazhdimisht ofrojme online webinars, pa pagese per klientet tane, per modulet e ndryshme te programeve ericsoft.

Ke nevoje per ndihme me programet tona?

Kontakto repartin tone te asistences teknikes

Suport

Asistenca teknike: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit.

Hapur nga 8:00 ne 20:00

Ericsoft Online Webinars

Coming soon...

Manuali online i aksesueshem per te gjithe

Azhornimet e nevojshme sipas legjislacionit

Analize konstante e kerkesave per permiresime nga perdoruesit e programeve tona

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft