PBX

Centrali telefonik ka shume per te ofruar

Kur nderfaqesohet me programet Ericsoft, centrali telefonik mund te kryej shume funksione ne ndihme te menaxhimit te hotelit. Disa nga keto jane:

  • Te vendose automatikisht cfare klienti ka shpenzuar duke telefonuar ne llogarine kryesore te dhomes.

  • Te aktivizoje wake-up-call per cdo klient direkt nga PMS

  • Te menaxhoje statusin e check in / check out te klienteve

  • Te komunikoje shpejt me recepsionin, nepermjet perdorimit te kodeve, gjendjen e dhomes nga e piste ne te paster.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Çfarë produkte mund të integrohen?

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
HOTEL 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft