Access Control

Celesa elektronik, karta magnetike, shume thjeshte

Per te menaxhuar aksesin e klienteve ne dhome, programet Ericsoft jane te nderfaqesuar me sistemet kryesore te automatizimit te godinave si: Pegasus nga Airvent, Hotel Supervisor nga Microdevice, Cisa, Altecon e shume te tjere. Sistemi lejon krijimin e kartave dhe lidhjen e tyre me nje dhome dhe nje kartele klienti. Keto karta mund te lidhen me nje prenotim, te aktivizohen gjate check in dhe te c'aktivizohen gjate check out.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft