Kontratat dhe Allotments

Thjeshteso planifikimin e kontratave

Programi Ericsoft thjeshteson planifikim e kontratave me operatoret dhe agjencite turistike
Moduli Kontrata & Allotment i Ericsoft eshte menduar per ata qe deshirojne te menaxhojne kontratat e bizneseve ne menyre te shpejte dhe te automatizuar.

Cilet produkte mund te integrohen?

Zgjidhja all-in-one

Vetem nje nderfaqe grafike

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft