Export

Kontabiliteti nuk ka qene kurre kaq i thjeshte

Moduli i eksportit te lejon te krijosh direkt nga PMS, fatura elektronike per administraten publike. Dokumentat e gjeneruar do te emertohen dhe ruhen automatikisht nga sistemi ne formatin e lejuar nga legjislacioni ne fuqi.

Nderfaqe XML standarte

Ky modul gjithashtu lejon eksportimin e te dhenave financiare dhe dokumentave te magazines ne formatin XML. Dokumentat e gjeneruar nga eksportimi mund te importohen dhe procesohen ne programe te tjere kontabiliteti.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft