Hospitality Handhelds

Kurse kohe dhe permireso sherbimin ndaj klienteve

Fale nderfaqes grafike praktike dhe intuitive, perdorimi i terminaleve levizes thjeshton aktivitetet e perditshme dhe rrit eficencen e stafit.

Porosite mund te merren nga terminalet levizes dhe te dergohen automatikisht ne repartet perkatese te prodhimit. Te gjithe repartet (kuzhina, bari, piceria, etj) do te marrin porosine ne forme te printuar apo te shfaqur ne nje ekran. Stafi i kuzhines eshte gjithnje ne dijeni te produkteve te zgjedhura, variacioneve te aplikuara si dhe renditjes se sakte sipas te ciles produktet duhet te dalin.s

Pamja grafike e terminaleve levizes Orderman eshte totalisht e personalizueshme. Marrja e porosive, transferimi ne tavolina te ndryshme, bashkimi i llogarive te dy apo me shume tavolinave, anullimet si dhe aplikimi i zbritjeve jane vetem nje "touch" larg.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft