Interactive TV

Nga mesazhi i mireseardhjes tek filmat

Moduli Iteractive TV eshte i nderfaqesuar me sistemet kryesore te ketij sektori si Sky, Quadriga, etj. Moduli lejon te vendosesh automatikisht cfare klienti ka shpenzuar duke perdorur sherbimin Pay-TV dhe Pay-Per-View ne llogarine kryesore te dhomes. Ne kete menyre gjithnje do te kesh mundesi te menaxhosh ne menyre eficente sherbimet ekstra te klienteve.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft