Multi resource

Ofroi klienteve gjithshka qe deshiron

Moduli Multi Resource lejon menaxhimin brenda PMS te cdo tipologjie sherbimi apo trajtimi qe deshiron te ofrosh. Ne fakt eshte e thjeshte te menaxhosh nga nje nderfaqe e vetme jo vetem dhoma hoteli, por gjithashtu tavolina restoranti, salla takimesh apo eventesh, sherbime spa, cadra dielli e shume te tjera.s

Konfigurim i personalizuar

Per cdo kategori sherbimi mund te krijosh nje plan pune te detajuar nga ku mund te koordinosh prenotimet (me ore apo dite), turnet e operatoreve, sherbimet e pastrimit dhe mirembajtjen e resorseve. Nepermjet nje konfigurimi te detajuar te trajtimeve dhe sherbimeve te ofruara, mund te menaxhosh kohezgjatjen, tarifat dhe ofertat bazuar ne periudhen e prenotimit, operatoret e perfshire, kabinat, sallat dhe paisjet e rezervuara per zhvillimin e eventeve.

Kontroll global

Cfare e ben kete modul jashtezakonisht te nevojshem eshte mundesia te menaxhosh njekohesisht nga nje nderfaqe e vetme te gjitha resorset ne dispozicion. Nese ke disa struktura mund te krijosh edhe grupe resorsash dhe ti lidhesh keto me secilen strukture duke te lejuar me pas te besh kerkime njekohesisht ne te dhenat e te gjitha strukturave. Ne kete menyre, nese kerkon per disponibilitet te nje tipologjie te caktuar brenda nje strukture dhe nuk gjen, eshte e mundur te kontrollosh nese e njejta tipologji ka disponibilitet ne strukturat e tjera te grupit.

Kartela klientesh gjithnje te azhornuara

Per me teper, fale integrimit me PMS eshte e mundur te lidhesh sherbimet e ofruara me kartelat e klienteve te cdo tipologjie.

Te dhenat personale te klienteve, bashke me preferencat dhe interesat e tyre, mund te ruhen brenda karteles se tyre duke u kthyer keshtu ne nje mjet te fuqishem marketingu.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft