Offline

Ke probleme me lidhjen ne internet dhe ke rrezik te humbasesh te dhenat?

Zbulo modulin Ericsoft Onffline

Moduli Offline disponibel per Shop 4° dhe Ristò 4°, lejon nje kontroll te qenderzuar funksional dhe menaxherial te shume pikave shitjeje (retail) te shperndara gjeografikisht, edhe ne mungese te lidhjes konstante ne internet. I zhvilluar vecanerisht per zinxhire pikash shitje lejon sinkronizimin e te dhenave me serverin qendror me menyra alternative.

Eshte i pershtatshem per konfigurime ne te cilat nje apo me shume kompjutera nuk kane akses ne internet, apo ne mungese te nje lidhje konstante. Ne kete situate, kompjuteri eshte ne gjendje te operoje lokalisht pa qene i varur nga rrjeti i avashte apo nderprerje totale.

Bar ne pishine pa lidhje rrjeti? Ska problem!

Mendoni per shembull sa i dobishem eshte ky modul ne rastin e nje bari pishine qe ka probleme me lidhjen ne rrjet. Ne modalitetin Offline, bari mund te vazhdoje funksionalitetin e tij te zakonshem, duke ruajtur lokalisht te gjitha te dhenat. Sapo lidhja me serverin qendror te jete aktive keto te dhena do te sinkronizohen. Gjithashtu mund te perdoren menyra alternative sinkronizimi si: USB, CD, sherbime si Google Drive apo DropBox, ftp, etj.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62 (Italia)
Website created by ericsoft