Yield Management

Si vendos se cfare cmimesh te zgjedhesh?

Ne nje treg ne evoluim te vazhdueshem si ai turistik, cdo vit eksperte te industrise dhe konsulente perballen per te gjetur menyra sa me eficente per strategjite e shitjes. Te gjithe flasin per "Revenue Management", por vetem pak perdorin metoda shkencore per te vendosur ne cilen menyre dhe me cfare frekuence cmimet e dhomave duhet te ndryshojne.

Si te mos ishte mjaftueshem, edhe hotelieret qe kane testuar medoda objektivisht eficente, kane veshtiresi te medha per ti aplikuar ne menyre sistematike, jane te ekspozuar ndaj gabimit njerezor nga stafi i tyre dhe veshtiresive qe njerezit perballen ne respektimin sistematik te procedurave, dite pa dite.

Mendo njehere, per te gjithe

Projektuar per te definuar nje model procedural shkencor, moduli Yield Management te lejon te optimizosh shitjet dhe te rrisesh fitimet e cdo resorse ne dispozicion.

Dhjetera raporte te detajuar te lejojne te besh nje analize periodike krahasuese me vitet e kaluara dhe te verifikosh ecurine e kerkeses mbi parashikimin e bere.

Ne kete menyre, kush merret me “revenue” do te jete ne gjendje te vendose rregulla te paracaktuar per te aplikuar cmime te ndryshme ne varesi te perqindjes se okupimit dhe sasise se dhomave te kerkuara.

Personeli i shitjes konsulton tarifat ne dispozicion sipas strategjive te paracaktuara, duke respektuar politikat e shitjes per te minimizuar gabimet njerezore.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua


Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft