Hotel 4°

Programi per hotele intuitiv dhe modular

qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend


Orientuar nga revenue

Zhvilluar sipas principeve themelore te menaxhimit te revenue, ka spikatur nga konsulentet kryesore italiane dhe nderkombetare si mjeti ideal per menaxhimin dinamik te cmimeve.
Me mbi 310 raporte te lejon te monitorosh ne kohe reale indekset kryesore te performances dhe te marresh informacione te detajuara mbi okupacionin, roomnight, revenue, average rate dhe RevPAR.

Moduli yield management te lejon te konfigurosh rregulla te paracaktuara per aplikimin e cmimeve te ndryshme ne varesi te perqindjes se okupacionit dhe kerkesave per prenotim gjate nje periudhe te caktuar.

Moduli multi-property eshte projektuar per te menaxhuar zinxhire hotelesh te medhenj dhe te vegjel me nje baze te dhenash te qenderzuar per te ndare informacionin strategjik dhe per te uniformizuar standartet proceduriale.

 

 

Prenotime On-line

Per te ofruar nje menaxhim bidireksional te automatizuar te prenotimeve online, Hotel 4 eshte i integruar “by design” me modulet booking engine dhe channel manager.

Krijo tarifa ne programin tend dhe azhorno automatikisht te gjithe kanalet e prenotimit online me nje klik te vetem.

Vendos per cdo tarife politika depozite dhe anullimi, ne menyre qe te garantosh nje komunikim eficent dhe transparent me klientet ne portalin e hotelit tend.

Customer Relationship Management

Duke aktivizuar modulin CRM, do te menaxhosh automatikisht korrespondencen me klientet e tu. Krijo modele paraprake per te gjithe komunikimet e perseritura:

  • Urime per ditelindje

  • Preventive

  • Kujtesa per preventive qe jane duke skaduar

  • Mail mireseardhje perpara arritjes se klientit ne hotel

  • Mail konfirmimi prenotimi

  • Mai pas largimit te klientit nga hoteli, pyetesor mbi pershtypjet e tyre, etj…

Online Check in

Programi te lejon te dergosh email konfirmimi prenotimi qe permban nje link nepermjet te cilit klienti do te kete mundesi te plotesoje formularin e online check in.

Ne kete menyre, sic ndodh edhe ne aeroporte, kur klienti arrin ne hotel mjafton te kontrollohet nese te dhenat e klientit jane te njejtat me ato te plotesuara online.

Rezultati eshte nje sherbim me i mire ndaj klienteve dhe ulje drastike e fluksit te personelit te recepsionit.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Module ne dispozicion


Yield management

Optimizo nivelet e "okupacionit" dhe cmimet e shitjes

Zbulo me shume

CRM

Konverto klientet e tu ne ndjekes besnik me "Customer Relationship Management"

Zbulo me shume

Contracts and Allotments

Menaxho kontratat me biznesin dhe agjencite ne menyre eficente dhe te automatizuar

Zbulo me shume

Multi property

Menaxho te gjithe hotelet e tua njekohesisht nga nje nderfaqe e vetme

Zbulo me shume

Multi resource

Koordino dhe menaxho shume thjeshte gjithe trajtimet Spa dhe tipet e tjera te sherbimeve qe deshiron te ofrosh

Zbulo me shume

Interactive TV

Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes filmat e blere nga klienti

Zbulo me shume

Key Cards

Menaxho hyrjen ne dhome nepermjet sistemeve kryesore te automatizimit te godinave

Zbulo me shume

PBX

Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes telefonatat e bera nga klienti

Zbulo me shume

Inventory

Menaxhim automatik dhe i besueshem i magazines

Zbulo me shume

Export

Eksporto te dhenat financiare ne formate standarte universale

Zbulo me shume

Routing

Shpejto kontabilizimin ne "front-office" ne projektim apo ne momentin e nevojshem

Zbulo me shume


Copyright © 2016 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62 (Italia)
Website created by ericsoft