Shop 4°

Menaxho nje pike shitje kase, nje boutique apo cdo pike shitje tjeter brenda hotelit tend

Transfero blerjet e klienteve direkt ne llogarine e tyre te hotelit


Menaxhim profesional i pikes se shitjes

Programi automatizon dhe shpejton proceset e menaxhimit, thjeshton punen e operatoreve, permireson organizimin dhe cilesine e sherbimit te ofruar.

Rrit besnikerine e klienteve me karta te personalizuara

Implementimi i nje sistemi te pagesave elektronike eliminon qarkullimin e parase brenda struktures dhe rrit konsumin. Menaxhimi i pagesave mund te behet ne dy menyra: “debi” per pagesa ne fund, “kredi” per pagesa paraprake, shkarkim porosish dhe nxjerrje fature kortezie.

Menaxhim i monopolit

Lejon te menaxhosh shitjet e produkteve qe nuk u ngarkohet tvsh, si cigaret etj…

Eshte e mundur te zgjedhesh nese te leshosh dokument jo fiskal apo te ruash ne bazen e te dhenave detajet e shitjes pa printuar asnje dokument, duke qene objektivi kryesor ruajtja korrekte e shkarkimeve te sasive ne magazine.

Kontrolli menaxhimit

Nepermjet programit do te mundesh te nxjerresh analiza per te monitoruar performancen e biznesit tend:

  • Konfigurim hapesirash kohore per te monitoruar performancen e struktures ne momente te ndryshme te dites

  • Monitoro raportet e shitjeve te produkteve me te dhena specifike per cdo produkt

  • Monitoro raportet e detajuara te te ardhurave per cdo departament si dhe pagesat e vonuara

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Module ne dispozicion


CRM

Konverto klientet e tu ne ndjekes besnik me "Customer Relationship Management"

Zbulo me shume

Multi property

Menaxho te gjithe hotelet e tua njekohesisht nga nje nderfaqe e vetme

Zbulo me shume

Offline

Menaxho ne menyre te qenderzuar pika te ndryshme shitje te shperndara gjeografikisht edhe ne mungese te lidhjes ne internet

Zbulo me shume

Export

Eksporto te dhenat financiare ne formate standarte universale

Zbulo me shume

Inventory

Menaxhim automatik dhe i besueshem i magazines

Zbulo me shume


Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft