Suite 4°

Zgjidhja e vetme all in one qe te lejon te menaxhosh procedurat operacionale dhe komerciale

te hotelit, restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme


Perse duhet nje zgjidhje software all in one?

Suite eshte kombinimi I Hotel4, Ristò4, Shop4, menaxhimi I spa, booking engine, channel manager, CRM, yield management the gjithe funksionaliteteve qe te duhen per te ngritur hotelin tend ne nje nivel superior menaxhimi. Nje konfigurim I personalizuar I parametrave fillestare do the lejoje te dixhitalizosh strategjite komerciale te adoptuara ne hotelin tend, te percaktosh standarte proceduriale dhe monitorosh rezultatet ne nje menyre shkencore.

Integrim total

 • Transmeto automatikisht cmimet dhe disponibilitetin ne kanalet e prenotimit online dhe portalin e hotelit tend me modulet channel manager dhe booking engine

 • Dergo preventive te shumte dhe te krahasueshem dhe kujtesa pagesash automatikisht perpara dates se skadences

 • Menaxho automatikisht porosite ne restorant dhe transfero detyrimet e klienteve ne llogarine personale te dhomes

 • Prenoto nje masazh apo nje trajtim spa direkt nga recepsioni

 • Eksporto te dhenat financiare drejt programeve te kontabilitetit me popullor

 • Merr te pasqyren financiare te dites se meparshme direkt me email

Orientuar nga revenue

Zhvilluar sipas principeve themelore te menaxhimit te revenue, ka spikatur nga konsulentet kryesore italiane dhe nderkombetare si mjeti ideal per menaxhimin dinamik te cmimeve.
Me mbi 310 raporte te lejon te monitorosh ne kohe reale indekset kryesore te performances dhe te marresh informacione te detajuara mbi okupacionin, roomnight, revenue, average rate dhe RevPAR.

Moduli yield management te lejon te konfigurosh rregulla te paracaktuara per aplikimin e cmimeve te ndryshme ne varesi te perqindjes se okupacionit dhe kerkesave per prenotim gjate nje periudhe te caktuar.

Moduli multi-property eshte projektuar per te menaxhuar zinxhire hotelesh te medhenj dhe te vegjel me nje baze te dhenash te qenderzuar per te ndare informacionin strategjik dhe per te uniformizuar standartet proceduriale.

Customer Relationship Management

Duke aktivizuar modulin CRM, do te menaxhosh automatikisht korrespondencen me klientet e tu. Krijo modele paraprake per te gjithe komunikimet e perseritura:

 • Urime per ditelindje

 • Preventive

 • Kujtesa per preventive qe jane duke skaduar

 • Mail mireseardhje perpara arritjes se klientit ne hotel

 • Mail konfirmimi prenotimi

 • Mai pas largimit te klientit nga hoteli, pyetesor mbi pershtypjet e tyre, etj…

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Module ne dispozicion


Yield management

Optimizo nivelet e "okupacionit" dhe cmimet e shitjes

Zbulo me shume

CRM

Konverto klientet e tu ne ndjekes besnik me "Customer Relationship Management"

Zbulo me shume

Contracts and Allotments

Menaxho kontratat me biznesin dhe agjencite ne menyre eficente dhe te automatizuar

Zbulo me shume

Multi property

Menaxho te gjithe hotelet e tua njekohesisht nga nje nderfaqe e vetme

Zbulo me shume

Multi resource

Koordino dhe menaxho shume thjeshte gjithe trajtimet Spa dhe tipet e tjera te sherbimeve qe deshiron te ofrosh

Zbulo me shume

Hospitality Handhelds

Thjeshto dhe rrit eficencen e punes se stafit brenda struktures

Zbulo me shume

Offline

Menaxho ne menyre te qenderzuar pika te ndryshme shitje te shperndara gjeografikisht edhe ne mungese te lidhjes ne internet

Zbulo me shume

Interactive TV

Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes filmat e blere nga klienti

Zbulo me shume

Key Cards

Menaxho hyrjen ne dhome nepermjet sistemeve kryesore te automatizimit te godinave

Zbulo me shume

PBX

Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes telefonatat e bera nga klienti

Zbulo me shume

Inventory

Menaxhim automatik dhe i besueshem i magazines

Zbulo me shume

Routing

Shpejto kontabilizimin ne "front-office" ne projektim apo ne momentin e nevojshem

Zbulo me shume

Export

Eksporto te dhenat financiare ne formate standarte universale

Zbulo me shume


Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft