Booking Engine

Sistemi i vetem i prenotimit direkt per portalin tuaj

i integruar teresisht me programin e menaxhimit te hotelit


Do te pelqente te rrisje me 30% prenotimet direkte ne 12 muajt e ardhshem?

Shume nga klientet tane ia kane arritur duke perdorur te vetmin sistem qe kombinon strategjite me te avancuara te shitjeve online me nje thjeshtesi te pabesueshme procesesh.

All inclusive

Duke aktivizuar modulin booking engine te ericsoft ti do te kesh akses tek te gjitha funksionalitetet e meposhtme pa patur nevoje per mjete te tjera:

 • Menaxhimi i disponibilitetit, cmimeve, minimumit te qendrimit sipas trajtimit te zgjedhur, politikat e anullimit per periudhe

 • Perkthime ne shume gjuhe

 • Integrim me programin e menaxhimit te struktures

 • Integrim me rrjetet sociale

 • Kode ofertash

 • Oferta speciale dinamike

 • Zbritje per grupe moshash

 • Sherbime shtese

 • Certifikate sigurie Digicert

 • Dizenjim responsive

 • Email konfirmimi

 • Statistika konvertimi

 • Integrim me Google analytics

Up-selling dhe Cross-selling

Jo vetem dhoma: pasuro ofertat e tua me gjithshka qe mund te jete vlere e shtuar per eksperiencen gjate udhetimit te klienteve te tu:

 • Transferte nga/ne aeroport

 • Parking i rezervuar

 • Champagne and trendafila per nje event special

 • Masazhe dhe trajtime spa

 • Eskursione dhe vizita te organizuara

Revenue intelligence

Optimizo shitjet sipas tipologjive te dhomave duke rritur automatikisht disponibilitetin e kategorise me te kerkuar pa reduktuar disponibilitetin e kategorive te tjera. Vendos rregulla te paracaktuara per te aplikuar fasha cmimesh te ndryshme sipas perqindjes se okupacionit te struktures dhe te sasise se dhomave te kerkuara.

Preventiva te krahasueshem qe konvertohen ne prenotime me pak klik!

Perpuno preventiva te krahasueshem duke krijuar linkun ne Booking Engine gati per tu konfirmuar. Klientet keshtu mund te prenotojne direkt ne menyre te thjeshte dhe te shpejte, duke eliminuar punen manuale te ngarkimeve.

Optimizuar per paisje mobile

Booking Engine karakterizohet nga dizenjimi responsive, qe e ben kompatibel per cdo tip paisjeje

Shit ne te gjithe boten

Gjuhet dhe valutat azhornohen vazhdimisht per tu ofruar klienteve te tu mundesine te prenotojne ne cdo moment nga kudo ne bote.

Personalizo aparencen

Pamja grafike eshte e personalizueshme dhe mund te modifikohet me ngjyra, logo dhe imazhe brandimi te struktures tende. Te gjitha fushat e tekstit jane te editueshme dhe mund te zgjedhesh vete permbajtjen qe do te shfaqesh.

Dhe mos harro… Nese ke tashme programin tone te menaxhimit te hotelit, do te jesh ne gjendje te besh shume me teper!

Kush posedon programin e menaxhimit te hotelit mund te marrin shume sherbime shtese duke perfshire:

 • Shkarkimi i prenotimeve dhe detajet e klienteve automatikisht brenda programit

 • Dergimi i email te personalizuar klienteve perpara, pas dhe gjate qendrimit ne hotel fale modulit CRM

 • Ulja e rradhes ne recepsion fale sherbimit inovativ te check-in online

 • Menaxhimi i thjeshte i promocioneve dhe ofertave te dedikuara per kliente specifik

Zbulo ericsoft Booking Engine duke provuar demon tone

Ofrohen kater stile te ndryshme te paraqitjes grafike gjate konfigurimit te pare


Konrad Hotel Demo
Stili Atrancite Zbulo me shume
I Tulipani Suite Hotel Demo
Stili Denim Zbulo me shume
Hotel Sole e Mare Demo
Stili Platinium Zbulo me shume
RITZ VICEROY HOTEL DEMO
Stili Crimson Zbulo me shume

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua


Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft