Channel Manager

Azhorno automatikisht disponibilitetin dhe cmimet

ne te gjithe kanalet e shitjes online


Je i lodhur duke humbur kohe cdo dite dhe duke rriskuar overbooking?

Krijo tipologjite e tua dhe vendos fasha te ndryshme cmimesh. Transmeto gjithshka me nje klik tek te gjithe kanalet e shitjeve online. Puno me te dhena ne kohe reale fale sistemit te komunikimit bidireksional me programin e menaxhimit te hotelit. Merr prenotime me te gjitha te dhenat e klientit te plotesuara qe ne fillim.

Cilat jane avantazhet e tjera qe perfitohen nga nje sistem i vetem i centralizuar?

 Lejo maksimumin e disponibilitetit ne cdo kanal per te arritur visibilitet sa me te larte

Vendos minimum qendrimi, datat e hapjes dhe mbylljes me nje klik te vetem ne te gjithe kanalet

Optimizo shitjet sipas tipologjise se dhomave duke rritur automatikisht disponibilitetin e kategorise me te kerkuar pa ulur disponibilitetin e kategorive te tjera

Pse duhet te azhornoj shume kanale, kur vetem disa nga keta realisht shesin?

Edhe pse kanalet qe shesin jane vetem kryesoret, eshte thelbesore te arrihet vizibiliteti maksimalisht i mundshem. Ne fakt, kanalet online me pak te njohura behen nje burim i vyer trafiku drejt portalit zyrtar te hotelit dhe perfaqesojne nje oportunitet te vertete per disitermedim.

Eshte e pershtatshme edhe per ty?

Nese gjendesh ne nje nga situatat e meposhtme, atehere channel manager eshte mjeti i duhur per hotelin tend:

  • Nese NUK perdor nje program menaxhimi per hotel por do te optimizosh shitjet ne kanalet online

  • Nese perdor nje program te paleve te treta dhe do te implementosh channel manager nepermjet nderfaqes XML

  • Nese perdor programin e menaxhimit te hotelit ericsoft dhe do te implementosh channel manager te vetem qe eshte i integruar by design me nje sistem komunikimi bidireksional

I konfigurueshem me te gjithe kanalet kryesore te shitjeve online


Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua


Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft