Content Management System

Zbulo nje eksperience web totalisht ndryshe

Krijo dhe menaxho web-in tend


Cfare aftesish duhen per te menaxhuar portalin?

Ne pergjithesi, te menaxhosh nje portal eshte nje pune komplekse por fale Ericsoft CMS (Content Management System), behet nje aktivitet i thjeshte qe mund te kryhet nga cdokush edhe pa patur njohuri te avancuara IT. Pjesa administrative (back-end) e CMS eshte shume intuitive dhe perdoret nga stafi per organizimin dhe monitorimin e krijimit te materialeve te reja online. Ndersa pjesa aplikative (front-end), ofron nje eksperience shume te thjeshte navigimi dhe shfrytezohet nga perdoruesit e portalit tuaj.

Nje ekspert ericsoft gjithnje prane teje

Gjate perdorimit te sistemit CMS do te kesh suportin e nje tekniku ekspert ericsoft qe do te ndihmoje gjate krijimit te web-it tend duke patur ti kontroll te plote mbi kontentin e zgjedhur per publikim. Te menaxhosh nje website nuk ka qene kurre kaq e thjeshte, fale edhe ndihmes se manualit online gjithnje te azhornuar.

Personalizim maksimal

Teknologjite e reja te perdorura ne krijimin e CMS, ofrojne nje website modern dhe user-friendly, me nje pamje totalisht te personalizueshme.

Ngjyrat, seksionet, imazhet dhe pershkrimet mund te personalizohen thjesht dhe mjaft shpejt.

Gjithmone arrin shikueshmeri maksimale

Web-i jot do te jete i aksesueshem ne cdo ore nga cdo browser. Dizenjimi responsive garanton shikueshmeri korrekte ne cdo paisje.

Per me teper, fale funksionaliteteve te avancuara te CMS, web-i jot do te kete indeksimin korrekt per motorret e kerkimit online. Nese deshiron te monitorosh perdorimin e web-it tend, ke mundesine te konfigurosh brenda CMS edhe mjete ndihmese si Google Analytics, Google Site, Yahoo e shume te tjere.

Discover ericsoft CMS dhe provoni demo tonë

Në dispozicionin tuaj katër faqet e internetit të ndryshme për të ju frymëzojnë


Konrad Hotel
Website Demo 1 Zbulo me shume
I Tulipani Suite
Website Demo 2 Zbulo me shume
Hotel Suite
Website Demo 3 Zbulo me shume
Ritz Viceroy Hotel
Website Demo 4 Zbulo me shume

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua


Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft