Programe per menaxhimin hoteleve dhe restoranteve

Thjeshto aktivitetet e tua menaxheriale me zgjidhjet ericsoft

Zbulo me shume >

Nga 1995 zgjedhim ne stafin tone vetem profesioniste te spikatur ne fushen ICT dhe me eksperience ne sektorin e hotelerise

Produkte te zhvilluara per te menaxhuar hoteli apo restorantin tend ne cloud ose ne serverin tend

Meso me shume mbi produktet tona dhe zgjidh ate qe te pershtatet me mire

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
Hotel 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume
RISTO 4°
Sistemi ideal per te optimizuar menaxhimin dhe performancen e restorantit tend. Gjithmone prane jush nga porosia tek fatura Zbulo me shume
SHOP 4°
Menaxho nje pike kase, nje boutique apo cdo pike shitje tjeter brenda hotelit tend. Transfero blerjet e klienteve direkt ne llogarine e tyre te hotelit Zbulo me shume

Zgjidhjet tona web per te permiresuar vizibilitetin dhe rritur prenotimet

Meso me shume mbi produktet tona dhe zgjidh ate qe te pershtatet me mire

BOOKING ENGINE
Sistemi i vetem i prenotimit direkt per portalin tuaj, i integruar teresisht me programin e menaxhimit te hotelit Zbulo me shume
CHANNEL MANAGER
Azhorno automatikisht disponibilitetin dhe cmimet ne te gjithe kanalet e shitjes online Zbulo me shume
DMS
Sistemi i prenotimit i qenderzuar per te gjitha strukturat e nje destinacioni Zbulo me shume
CMS
Krijo dhe menaxho shume thjeshte portalin zyrtar te hotelit tend Zbulo me shume

Reparti jone i asistences teknike

Reparti jone i asistences teknike do te jete prane jush: 365 dite ne vit nga 8:00 ne 20:00

Zbulo me shume >

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft