program hotel, program menaxhimi hotel, program menaxhimi per hotel, program per hotel

Programe per hotele. Dini si te rrisni te ardhurat e tuaja?

Nje platforme menaxhimi per hotele qe te lejon te vendosni disponibilitete, tarifa dhe oferta te struktures tuaj. Jo nje program i thjeshte prenotimi onlin, por nje instrument per te arritur obiektiva specifike, si psh rritja e prenotimeve dhe e te ardhurave.
Funksionalitetet e Booking Engine jane studiuar ne menyre specidike per ju dhe mund tju pergjigjen nevojave tuaja.

 

Nje sistem modular , ekstremalisht fleksibel, eshte ne gjendje te perfeksionoje dhe detajoje proceset e menaxhimit ne nje nderfaqe te qarte dhe te thjeshte ne perdorim, per te arritur me shume prenotime dhe ne te njejten kohe te optimizoni kohet.

Keni nje sitem prenotimi on-line , te shpejste dhe pa probleme teknike?

Nje platforme e thjeshte, intuitive, e shpejte , stabel, si ajo e Ericsot, mundeson te beni te gjithe hapat ne menyre te shpejte.

Nje program per menaxhimin e prenotimeve qe ka probleme teknike do te thote probleme me navigimin dhe me procesin e prenotimit online.

 

Per te njohur funkionalitetet e ndryshime vendosim ne dispozicion nje demo falas me mundesine per te pare vete karakteristikat unike te booking engine te Ericsoft.

Booking Engine per te prenotuar direkt ne faqen tuaj.

I integruar me programin e menaxhimit te Ericsoft

Do te pelqente te rrisje me 30% prenotimet direkte ne 12 muajt e ardhshem?

Shume nga klientet tane ia kane arritur duke perdorur te vetmin sistem qe kombinon strategjite me te avancuara te shitjeve online me nje thjeshtesi te pabesueshme procesesh.

Revenue intelligence

Optimizo shitjet sipas tipologjive te dhomave duke rritur automatikisht disponibilitetin e kategorise me te kerkuar pa reduktuar disponibilitetin e kategorive te tjera. Vendos rregulla te paracaktuara per te aplikuar fasha cmimesh te ndryshme sipas perqindjes se okupacionit te struktures dhe te sasise se dhomave te kerkuara.

Preventiva te krahasuar dhe te transformueshem ne prenotime me pak klikime!

Perpuno preventiva te krahasuar duke krijuar nje link ne Booking Engine gati i konfirmuar. 

Nje nga pikat e dobeta te prentoimeve online eshte siguria

Mungesa e nje programi prenotimi kerkon dergimin e te dhenave te kartes se kreditit permes e-mail, nje menyre jo e sigurt!
Klienti, qe ndodhet para vendimit te ve ne rrezik te dhenat e tij personale, do te preforonte nje lidhje te sigurte dhe te kriptuar per dergimin, nje zgjidhje qe sistemi yne i Booking Engine garanaton 100%.

Booking Engine on-line. Pse duhet te rrisni prenotimet direkte?

Pavaresishte se njihet si metoda me efikase e marketingut pergjigja direkte, shume drejtuesh hotelesh akoma nuk perdorin nje Booking Engine ne faqen e tyre te internetit ose portalin e lokaliteteve turistike.

 

Instalimi i nje Booking Engine, ju mundeson te rrisni prenotimet online direkt dhe te zvogeloni volumin e prenotimeve nepermjet OTA, duke rritur keshtu marzhet e perfitimeve.

 

Me Ericsoft do keni sigurine te perdorni nje sitem te besuar dhe te keni afer jush nje ekspert gjithmone i gatshem per te te sugjeruar strategjite komerciale me te fundit.

Deshironi te merrni materiale te pabotuar ne
lidhje me produktet tona?

Regjistrohu per njoftimet tona falas!

Optimizuar per paisje mobile

Booking Engine karakterizohet nga dizenjimi responsive, qe e ben kompatibel per cdo tip paisjeje

Shit ne te gjithe boten

Gjuhet dhe valutat azhornohen vazhdimisht per tu ofruar klienteve te tu mundesine te prenotojne ne cdo moment nga kudo ne bote.

Personalizo aparencen

Pamja grafike eshte e personalizueshme dhe mund te modifikohet me ngjyra, logo dhe imazhe brandimi te struktures tende. Te gjitha fushat e tekstit jane te editueshme dhe mund te zgjedhesh vete permbajtjen qe do te shfaqesh.

Cfare eshte nje Booking Engine per hotelet dhe portalet turistike?

Nje program on-line ju mundeson klienteve, qe futen ne faqen tuaj te internetit, ose tek DMS, te konsultojne disponibilitetin e dhomave, te prenotoni ne menyre te pavaruar qendrimet, te vendosni te dhenat e kartes se kreditit ose te konfirmoni menyren e pageses qe pranon hoteli.

Kombinon një software online rezervimin në faqen tuaj

Gjithë përfshirëse. Një ndërfaqe të vetme për shumë karakteristika!

a

Strategjitë Up-shitjes dhe ndër-shitjen. Pasurojnë ofertën për të ftuarit tuaj duke ofruar shërbime me vlerë të shtuar!

a

Dhe mos harroni ... Nëse ju tashmë keni software tonë për hotel mund të bëjë shumë më shumë!

a

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Zbulo ericsoft Booking Engine duke provuar demon tone

Ofrohen kater stile te ndryshme te paraqitjes grafike gjate konfigurimit te pare

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft