Channel Manager, program per menaxhimin automatik te tarifave dhe disponibilitetit online

Azhorno automatikisht disponibilitetin dhe cmimet

ne te gjithe kanalet e shitjes online

Programi Channel Manager eshte ideal per te gjitha strukturat mikpritse qe kane te nevojshme te azhornojne cmime dhe disponibilitet , ne menyre te shpejte dhe automatike.

 

Nje azhornim ne programin tuaj dhe ajo do te jete e dukshme ne te gjithe portalet ky hoteli juaj eshte prezen, psh Booking.com, Experdia, Venere etj.. dhe ne kohe reale mund te percaktosh periudhat, dhomat dhe tarifat.

Cfare eshte Channel Manager?

Nje zgjidhje praktike dhe e besueshme per te menaxhuar nje hotel, ideale per nje ose per zinxhir hotelesh, qe kane nevoje te ulin sasine e punes per azhornimin ditor.

 

Nje instrument ne gjendje te permbush kerkesat e tregut, qe regjistrojne nje rritje prenotimesh per hotele ne internet. Per shume eshte kanali kryesor i shitjeve.

Je i lodhur duke humbur kohe cdo dite dhe duke rriskuar overbooking?

Krijo tipologjite e tua dhe vendos fasha te ndryshme cmimesh. Transmeto gjithshka me nje klik tek te gjithe kanalet e shitjeve online

Deshironi te merrni materiale te pabotuar ne lidhje me produktet tona?

Regjistrohu per njoftimet tona falas!

Cilat jane avantazhet e tjera qe perfitohen nga nje sistem i vetem i centralizuar?

 Lejo maksimumin e disponibilitetit ne cdo kanal per te arritur visibilitet sa me te larte

Vendos minimum qendrimi, datat e hapjes dhe mbylljes me nje klik te vetem ne te gjithe kanalet

Optimizo shitjet sipas tipologjise se dhomave duke rritur automatikisht disponibilitetin e kategorise me te kerkuar pa ulur disponibilitetin e kategorive te tjera

Eshte e pershtatshme edhe per ty?

Nese gjendesh ne nje nga situatat e meposhtme, atehere channel manager eshte mjeti i duhur per hotelin tend:

  • Nese NUK perdor nje program menaxhimi per hotel por do te optimizosh shitjet ne kanalet online;

  • ese perdor nje program te paleve te treta dhe do te implementosh channel manager nepermjet nderfaqes XML;

  • Nese perdor programin e menaxhimit te hotelit ericsoft dhe do te implementosh channel manager te vetem qe eshte i integruar by design me nje sistem komunikimi bidireksional.

I konfigurueshem me te gjithe kanalet kryesore te shitjeve online

Na kontaktoni per me shume informacione mbi programin!

Na kontaktoni per nje demo falas nga nje teknik ERICSOFT.

Deshironi me shume informacione?

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft