Content Management System

Zbulo nje eksperience web totalisht ndryshe

Cfare aftesish duhen per te menaxhuar portalin?

Ne pergjithesi, te menaxhosh nje portal eshte nje pune komplekse por fale Ericsoft CMS (Content Management System), behet nje aktivitet i thjeshte qe mund te kryhet nga cdokush edhe pa patur njohuri te avancuara IT.

Krijo dhe menaxho web-in tend

Cfare aftesish duhen per te menaxhuar portalin?

Pjesa administrative (back-end) e CMS eshte shume intuitive dhe perdoret nga stafi per organizimin dhe monitorimin e krijimit te materialeve te reja online. Ndersa pjesa aplikative (front-end), ofron nje eksperience shume te thjeshte navigimi dhe shfrytezohet nga perdoruesit e portalit tuaj.

Gjithmone arrin shikueshmeri maksimale

Web-i jot do te jete i aksesueshem ne cdo ore nga cdo browser. Dizenjimi responsive garanton shikueshmeri korrekte ne cdo paisje.

Per me teper, fale funksionaliteteve te avancuara te CMS, web-i jot do te kete indeksimin korrekt per motorret e kerkimit online. Nese deshiron te monitorosh perdorimin e web-it tend, ke mundesine te konfigurosh brenda CMS edhe mjete ndihmese si Google Analytics, Google Site, Yahoo e shume te tjere.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Nje ekspert ericsoft gjithnje prane teje

Gjate perdorimit te sistemit CMS do te kesh suportin e nje tekniku ekspert ericsoft qe do te ndihmoje gjate krijimit te web-it tend duke patur ti kontroll te plote mbi kontentin e zgjedhur per publikim. Te menaxhosh nje website nuk ka qene kurre kaq e thjeshte, fale edhe ndihmes se manualit online gjithnje te azhornuar.

Personalizim maksimal

Teknologjite e reja te perdorura ne krijimin e CMS, ofrojne nje website modern dhe user-friendly, me nje pamje totalisht te personalizueshme.

Ngjyrat, seksionet, imazhet dhe pershkrimet mund te personalizohen thjesht dhe mjaft shpejt.

Zbuloni CMS ericsoft dhe provoni demot tona

Ne dispozicionin tuaj 4 faqe web qe tju frymezojne

Deshironi me shume informacione?

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft