Program menaxhimi hoteli per planifikimin e kontratave te agjencive turistike dhe te udhetimit

Cfare eshte nje allotment?

Nje allotment eshte nje kontrate midis nje klienti biznes dhe nje strukture hotelerie ku nje numer dhomash i rezervohet per shitje klientit biznes dhe karakterizohet nga limitime specifike ne kohe dhe perdorim. Ne kliente biznes perfshijme operatoret turistik, kompani dhe agjensi te ndryshme qe blejne dhoma per nje periudhe te caktuar dhe i rishesin ato tek partneret dhe klientet e tyre.

Cdo allotment ka nje date skadimi, e quajtur Release, e cila perfaqeson daten e fundit brenda se ciles klientet biznes kane te drejte te rishesin dhomen. Nese klienti biznes nuk ka mundesi te shese te gjitha dhomat e rezervuara per te perpara kesaj date, duhet ti leshoje keto (Release) per tu perdorur nga menaxhimi i hotelit.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

PMS Ericsoft thjeshton planifikimin e kontratave me operatoret turistik dhe agjensite

Menaxhimi i ketyre kontratave mund te kthehet ne nje aktivitet kompleks, vecanerisht kur termat e kontratave jane te ndryshme per cdo operator turistik apo agjensi. Moduli Contracts and Allotments eshte krijuar per te menaxhuar keto kontrata komplekse ne menyre eficente dhe te automatizuar. 

Moduli te lejon te:

 • Menaxhosh nje numer infinit kontratash

 • Shikosh dhe modifikosh ne cdo kohe disponibilitetin dhe termat e shitjes

 • Dakordesosh me agjentin dhe/ose prenotuesin mbi komisionet qe duhet te paguhen (komisione nga qendrimi, sherbimet apo spa)

 • Vendosesh modalitetin e fatures (half credit, full credit, etj.)

Ju gjithashtu mund te...

 • Vendosni nje tipologji apo kategori te caktuar dhe politikat
  specifike perkatese per depozitat dhe anullimet me mundesi
  implementimi penalitetesh

 • Lidhni nje prenotim me nje allotment specifik

 • Zgjidhni te mos pranoni nje prenotim nese ka prefunduar disponibiliteti, ose ta pranoni gjithsesi ne extra-allotment.

 • Perfshini apo jo dhomat e rezervuara per nje allotment ne
  perllogaritjen e perqindjes se okupimit gjate aktiviteteve te yield
  management

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
HOTEL 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft