Programe per Portale turistike, informacione dhe oferta te hoteleve

Sistemi i menaxhimit te "destinacionit" specifikisht

i dizenjuar per te promovuar lokalitetet turistike

Jepi vlere lokalitetit tend turistik me ericsoft destination management system

Ericsoft DMS (Destination Management System) eshte nje platforme e krijuar specifikisht per te promovuar dhe menaxhuar gamen e gjere te sherbimeve te ofruara nga lokalitetet turistike. DMS i lejon perdoruesve te:

 • Aksesojne informacion territorial komplet dhe te azhornuar.

 • Kerkojne struktura akomodimi me disponibilitet ne data te caktuara bazuar ne numrin e personave te zgjedhur, duke renditur rezultatet sipas cmimit, yjeve dhe emertimit.

 • Gjejne informacion mbi evente, eskursione, transferta apo sherbime te ofruara nga hoteli apo zona turistike.

 • Prenotojne qendrimin e tyre online pa paguar komisione nga asnje nga strukturat prezente ne platforme.

 • Kerkojne restorante, pub-e, bare, atraksione, etj… qe ndodhen ne gjithe territorin e lokalitetit.

Si do te munden hotelieret te shfrytezojne kete sherbim?

Te jesh prezent ne listen e hoteleve te lokalitetit, cdo strukture duhet te perdore [Communicator 4°], nje program te ericsoft qe ben te mundur komunikimin me kanalet e shitjes online.

[Communicator 4°] i lejon hoteliereve te konfigurojne disponibilitetin, cmimet, strategjite, ofertat dhe promocionet jo vetem ne DMS (Destination Management System), por edhe ne Booking Engine dhe OTAs (Online Travel Agencies – p.sh. Booking.com).

Deshironi te merrni materiale te pabotuar ne lidhje me produktet tona?

Regjistrohu per njoftimet tona falas!

Lokaliteti juaj turistik ka potencial por nuk dini se si ta reklamoni?

DMS eshte krijuar per te promovuar sherbunet prezente ne lokalitetet turistike

 • Konsultoni strukturat e hotelerise disponibel ne baze te periudhes se deshiruar dhe te numrit te personave, te renditura sipas cmimit, yjeve dhe emertimeve;
 • Prenotoni qendrimin tuaj online dhe pa komisione prane strukturave te akomodimit;
 • Zbuloni promocione, evente dhe sherbime te ofruara nga hoteli dhe nga zona turistike. Informacionet jane te plota dhe te azhornuara;
 • Kerkoni informacione rreth aktiviteteve, panaireve dhe evneteve te organizuara ne territorin tuaj. Konsultoni listen e aktiviteteve komerciale dhe shume te tjera.

Communicator 4 eshte i pershtatur per cdo konfigurim

Programi mund te perdoret ne 3 menyra ne baze te nevojave te perdoruesve:

 • Perdorim vetem i [Communicator 4]: ne menyren online ose klient per te sinkronizuar tarifat, strategjite, ofertat dhe disponibilitetin, duke vizualizuar prenotimet e ardhura;

   

 • Azhornimin e disponibilitetit dhe prenotimeve permes XML; kjo zgjidhje mundeson lidhjen me PMS te paleve te treta dhe sinkronizimin e disponibilitetit dhe prenotimeve;

   

 • Azhornim i disponibilitetit dhe me pak levizje dhe menaxhim komplet.

Deshironi me shume informacione?

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft