Menaxhimi i faturave elektronike per hotelin

Kursen kohë dhe lehtëson kontabilitetin!

Kontabiliteti nuk ka qene kurre kaq i thjeshte

Moduli Eksport i Ericsoft eshte i nevojshem per te gjeneruar faturat elektronike per administraten publike direkt nga programi i menaxhimit.

 

Skedaret do ruhen automatikisht te emeruar dhe ruajtur nga sistemi sipas normativave.

I nderlidhur dhe pa limite

Nder te tjera ky modul mundeson dhe eksportimin e lehte te dokumentave te kontabilitetit ose magazines ne formatin XML.

 

Keto skedare mund te importohen tek programet e jashtem te kontabilitetit per perpunime.

Zbulo modulin eksport

Na kontakto per te marre nje program demo falas nga nje teknik ekspert i Ericsoft.

Cilet produkte mund te integrohen?

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
HOTEL 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume
RISTO 4°
Sistemi ideal per te optimizuar menaxhimin dhe performancen e restorantit tend. Gjithmone prane jush nga porosia tek fatura Zbulo me shume
SHOP 4°
Menaxho nje pike kase, nje boutique apo cdo pike shitje tjeter brenda hotelit tend. Transfero blerjet e klienteve direkt ne llogarine e tyre te hotelit Zbulo me shume

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft