Program menaxhimi per restorante qe perdorin palmaret per porosite

Kurse kohe dhe permireso sherbimin ndaj klienteve

Fale nderfaqes grafike praktike dhe intuitive, perdorimi i terminaleve levizes thjeshton aktivitetet e perditshme dhe rrit eficencen e stafit.

 

Porosite mund te merren nga terminalet levizes dhe te dergohen automatikisht ne repartet perkatese te prodhimit (ku porosia mund te printohet ose te shikohet ne ekran).

Te gjithe repartet (kuzhina, bari, piceria, etj) do te marrin porosine ne forme te printuar apo te shfaqur ne nje ekran.

Stafi i kuzhines eshte gjithnje ne dijeni te produkteve te zgjedhura, variacioneve te aplikuara si dhe renditjes se sakte sipas te ciles produktet duhet te dalin

 

Pamja grafike e terminaleve levizes Orderman eshte totalisht e personalizueshme. 

 

Marrja e porosive, transferimi ne tavolina te ndryshme, bashkimi i llogarive te dy apo me shume tavolinave, anullimet si dhe aplikimi i zbritjeve jane vetem nje "touch" larg.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Cilet produkte mund te integrohen?

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
RISTO 4°
Sistemi ideal per te optimizuar menaxhimin dhe performancen e restorantit tend. Gjithmone prane jush nga porosia tek fatura Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft