Program menaxhimi per magazinen e hotelit, restorantit dhe dyqanit

Inventory. Perdor akoma laps e leter?

Ne cdo biznes, pavaresisht permasave te tij, eshte e rendesishme te mbash nen kontroll kostot dhe te ardhurat.

Shume perpiqen akoma te bejne perllogaritjet duke perdorur laps e leter, pa konsideruar pasojat e mundshme.

Pasoja, qe mund te duken pa rendesi por qe ne terma afatgjate demtojne performancen e biznesit.

Perdorimi i nje programi per menaxhimin e magazines eshte i domosdoshem ne industrine HORECA.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Automatizo menaxhimin e porosive dhe gjendjeve me nje program te besueshem dhe sakte

Moduli i magazines, i aktivizueshem ne te gjithe programet menaxheriale ericsoft, lejon te krijosh dhe lidhesh nje numer infinit magazinash.

Ky modul pervec se ofron nje analize te imtesishme te kostove dhe te dhenave historike mbi marreveshjet e dakordesuara me furnitoret, lejon perllogaritjen e kostove te recepturave si dhe krahasimin e marreveshjeve me furnitoret per te evidentuar me fitimpruresen. 

Analizuar lëvizjet e aksioneve

Nga moduli i magazines, eshte e mundur te eksportohen nje numer i madh raportesh per te patur nje kontroll me te madh mbi veprimet e kryera, midis te cileve me te perdorurit jane:

  • Analize e levizjeve te magazines sipas dates dhe nivelit: ngarkime, shkarkime dhe transferime neper magazina te grupuara sipas dates dhe nivelit.

  • Inventari i magazines: artikujt gjendje sipas sasise dhe vleres perkatese per cdo magazine

Menaxhimi i dokumenteve inventarit

  • Artikuj nen gjendje minimale: lista e artikujve qe jane nen gjendjen minimale te paracaktuar ne konfigurim.

  • Kosto e mesme e ponderuar: perllogaritje reale e kostove te artikujve gjendje ne magazine.

  • Analize kosto per perberesit e recepturave: e perllogaritur mbi sasite, kostot, cmimet dhe marzhet e arritura nga artikujt e shitur ne nje periudhe kohore.

Zgjidh Ericsoft per menaxhimin e magazines tende

Moduli i magazines lejon menaxhimin automatik te gjendjeve, perllogaritjen e sasive minimale te nevojshme dhe dergimin e porosive tek furnitoret.

Gjate konfigurimit duhet te vendosesh sasite minimale dhe maksimale te gjendjeve te nevojshme per cdo artikull.

Programi automatikisht do te evidentoje artikujt nen sasine e nevojshme dhe do te krijoje porosite per furnitoret me sasine e mjaftueshme per te arritur limitin e paracaktuar ne konfigurim.

Me pas, kjo porosi do te konvertohet ne fature dhe sasite perkatese do te shtohen automatikisht ne magazine.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Çfarë produkte mund të integrohen?

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
HOTEL 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume
RISTO 4°
Sistemi ideal per te optimizuar menaxhimin dhe performancen e restorantit tend. Gjithmone prane jush nga porosia tek fatura Zbulo me shume
SHOP 4°
Menaxho nje pike kase, nje boutique apo cdo pike shitje tjeter brenda hotelit tend. Transfero blerjet e klienteve direkt ne llogarine e tyre te hotelit Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft