Kush jemi

"Investimet ne kerkim dhe zhvillim na kane mundesuar progres te vazhdueshem"

Sot ne ofrojme gamen me te kompletuar te programeve profesionale per sektorin ho.re.ca


Per te na njohur me mire

Nga 1995 ericsoft zhvillon dhe ofron zgjidhje software te dizenjuar per te optimizuar proceset organizative dhe rritur fitimin ne hotele dhe restorante. Pasioni, kerkimi i vazhdueshem dhe eksperienca ne fushen e turizmit dhe ICT, jane ne themelet e filozofise tone. Vemendja ndaj nevojave te klienteve tane na ben te zhvillojme vazhdimisht programet tona dhe te arrijme performancen maksimale nga platformat me te avancuara. Misioni yne eshte te jemi gjithmone ne pararoje per tu sherbyer ne menyren me te mire te mundshme klienteve tane dhe te kontribuojme ne rritjen e turizmit ne Itali dhe kudo ne bote.

“Ndonjehere pyesim veten: cfare duhet te bejme pasi arrijme objektivin? Mund te pushojme, te qetesohemi? Eshte nje nga mundesite. Ne zgjodhem nje tjeter: te ecim perpara, te vazhdojme te projektojme. Per t’ju surprizuar gjithnje e me shume.” 

 

Presidenti
Stefano Rossi

Puna eficente ne ekip eshte aftesia per te punuar se bashku drejt nje vizioni te perbashket. Aftesia per te lene menjane realizimin individual per nje objektiv te organizuar. Eshte karburanti qe u lejon njerezve te zakonshem te arrijne rezultate te jashtezakonshme.”


Departamenti i Kerkimit dhe Zhvillimit

Enrico Dall'Occo

“Ne nje bote shume kompetitive, profesionalizmi yne eshte nje element qe na ka lejuar te kalojme kufijte nacional per te ofruar sherbimet tona kudo me cilesine e Made in Italy”.

 

Menaxher Eksporti

Clarissa Ivaldi

“Sot, per ti ndihmuar vertete hotelieret, eshte rrenjesore te njohesh cdo aspekt te tregut te turizmit. Vetem keshtu mund te propozosh zgjidhje funksionale te personalizuara per arritjen e rezultatit te cdo strukture hoteliere”.

 

Menaxher Rajoni Itali 

Gian Marco Montanari

 

“Te kujdesesh per klientet eshte menyra me e mire per tu siguruar qe kjo marredhenie do te konvertohet ne nje aset per te dy palet. Klientet te japin nje vizion gjithnje me praktik qe perndryshe nuk do te njihje”.

 

Key account

Enrico Rossi

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft