Rishites te programeve te menaxhimit per hotels

Behu nje rishites i autorizuar ericsoft ne zonen tende

Rrit biznesin tend me nje game lider produktesh Italiane 


0 +
0 +
0 +

Ne vitet e fundit, industria e programeve menaxheriale ka patur nje rritje eksponenciale, fale hyrjes se lojtareve te rinj ne treg dhe deshires se shume hoteliereve te konvergojne drejt strategjive te menaxhimit me te avancuara.

E panevojshme te thuhet qe jo te gjithe programet menaxheriale jane njesoj dhe se zgjedhja varet nga nevojat e cdo strukture. Por nje gje eshte e sigurte, ne fund ajo qe vertete ka rendesi eshte aftesia e programit per te na ndihmuar ne menaxhimin e perditshem duke thjeshtuar aktivitetet e front-office dhe duke u bere nje aleat per cdo operator.

Pse duhet te shes programe PMS?

 • Biznes fitimprures dhe konstant

 • Kliente potencial te shumte

 • Turizmi eshte nje sektor ne rritje te shpejte

 • Menaxhimi korrekt kerkon perdorimin e programeve

Perse ericsoft?

 • Nderfaqe user-friendly

 • Raport shume i mire kualitet/cmim

 • I pershtatshem per cdo tip strukture

 • Kompatibel me nje game te madhe hardware

Perse duhet te behem rishites ericsoft?

 • Asnje risk biznesi

 • Kushte te favorshme dhe te personalizuara

 • Perqasje individuale me cdo rishites

 • Formim dhe suport direkt nga zyrat qendrore

Na kontakto sot per me shume informacion mbi kete projekt

Zbulo si te behesh pjese e familjes ericsoft

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft