Program menaxhimi per multi kompani zinxhire hotelesh dhe restorante

Ke disa struktura te shperndara gjeografikisht dhe je i preokupuar per menaxhimin e tyre?

Sic e di, te menaxhosh nje strukture HORECA nuk eshte aktivitet i thjeshte, kerkon impenjim konstant, dedikim dhe nje program menaxhimi te pershtatshem. Cfare do te thote te menaxhosh dy, tre apo me shume struktura te tilla?

Sigurisht rritje e komplesiteteve, problemeve dhe reduktim i kontrollit mbi proceset dhe aktivitetet e perditshme.


Egzistojne shume zgjidhje teknologjike qe mund te na asistojne ne menaxhimin e cdo strukture.

Sidoqofte duhet te kemi parasysh qe instalim i vecante i nje PMS ne cdo strukture nuk eshte i mjaftueshem, pasi nje komunikim i vazhdueshem midis tyre eshte i domosdoshem per te garantuar kontrollin e deshiruar.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Menaxho te gjitha strukturat e tua njekohesisht: hotel, restaurant dhe zinxhire retail

Moduli Multi Property i ericsoft lejon te konfigurosh nje numer infinit strukturash ne nje baze te dhenash te qenderzuar.
 

Te gjitha strukturat mund te jene te lidhura me njera tjetren, si dhe operatoret te punojne ne secilen prej tyre nese u lejohet.

Standartizo proceset

  • Te ndash dhe te kesh akses ne nje baze te dhenash te qenderzuar. Kartela e klientit e krijuar ne nje strukture do te jete aksesueshme nga te gjitha strukturat e tjera te grupit;

  • Te thjeshtosh dhe unifikosh proceset e konfigurimit te PMS per cdo hotel/restaurant, te krijosh kategori produktesh te standartizuara dhe lista te perbashketa per te gjitha strukturat;

  • Te shikosh raportet e cdo strukture per te monitoruar performancen, zhvillosh analiza ne periudha te ndryshme si dhe te krahasosh rezultatet e tyre.

Qenderzo proceset

  • Akseso nga cdo post pune informacionet perkatese mbi shitjet dhe sasite e produkteve ne magazina;

  • Personalizo PMS per cdo strukture sipas specifikave te tyre, pa hequr dore nga nje kontroll global mbi to;

  • Te punosh nga cdo post pune ne modalitet te vecuar apo te qenderzuar ne baze te nevojave dhe specifikave.

Nuk ka disponibilitet? Asnje problem

Moduli Multi Property per Suite 4° and Hotel 4°, te lejon te thjeshtosh dhe shpejtosh operacionet e front-office.

Perdoruesit, nese kane te drejta mund te aksesojne cdo strukture nga cdo post pune.


Kjo te lejon te kontrollosh disponibilitetin e cdo strukture akomodimi te grupit.

Ky funksion eshte vecanerisht i nevojshem nese lind nevoja per te levizur nje prenotim nga nje strukture e grupit ne nje tjeter kur nuk ka disponibilitet tek e para.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Cilet produkte mund te integrohen?

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
HOTEL 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume
RISTO 4°
Sistemi ideal per te optimizuar menaxhimin dhe performancen e restorantit tend. Gjithmone prane jush nga porosia tek fatura Zbulo me shume
SHOP 4°
Menaxho nje pike kase, nje boutique apo cdo pike shitje tjeter brenda hotelit tend. Transfero blerjet e klienteve direkt ne llogarine e tyre te hotelit Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft