Menaxho hotelin, restorantin, qendren e bukurise ne nje nderfaqe te vetme

Ofroi klienteve gjithshka qe deshiron

Moduli Multi Resource lejon menaxhimin brenda PMS te cdo tipologjie sherbimi apo trajtimi qe deshiron te ofrosh.

Ne fakt eshte e thjeshte te menaxhosh nga nje nderfaqe e vetme jo vetem dhoma hoteli, por gjithashtu tavolina restoranti, salla takimesh apo eventesh, sherbime spa, cadra dielli e shume te tjera.s


Per cdo kategori sherbimi mund te krijosh nje plan pune te detajuar nga ku mund te koordinosh prenotimet (me ore apo dite), turnet e operatoreve, sherbimet e pastrimit dhe mirembajtjen e resorseve.

Konfigurim i personalizuar e Kontroll global

Nepermjet nje konfigurimi te detajuar te trajtimeve dhe sherbimeve te ofruara, mund te menaxhosh kohezgjatjen, tarifat dhe ofertat bazuar ne periudhen e prenotimit, operatoret e perfshire, kabinat, sallat dhe paisjet e rezervuara per zhvillimin e eventeve.
 

Cfare e ben kete modul jashtezakonisht te nevojshem eshte mundesia te menaxhosh njekohesisht nga nje nderfaqe e vetme te gjitha resorset ne dispozicion.

Nese ke disa struktura mund te krijosh edhe grupe resorsash dhe ti lidhesh keto me secilen strukture duke te lejuar me pas te besh kerkime njekohesisht ne te dhenat e te gjitha strukturave.

Ne kete menyre, nese kerkon per disponibilitet te nje tipologjie te caktuar brenda nje strukture dhe nuk gjen, eshte e mundur te kontrollosh nese e njejta tipologji ka disponibilitet ne strukturat e tjera te grupit.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Kartela klientesh gjithnje te azhornuara

Per me teper, fale integrimit me PMS eshte e mundur te lidhesh sherbimet e ofruara me kartelat e klienteve te cdo tipologjie.


Te dhenat personale te klienteve, bashke me preferencat dhe interesat e tyre, mund te ruhen brenda karteles se tyre duke u kthyer keshtu ne nje mjet te fuqishem marketingu.

Çfarë produkte mund të integrohen?

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
HOTEL 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft