Asistence Teknike

365 dite ne vit nga 8:00 ne 20:00


Per te perfituar suportin e asistences te ofruar nga ericsoft duhet te posedoni nje kod license te vlefshme.

Mund ta gjesh kete kod brenda PMS. Per kete, duhet te hapni menune ["About" "Activation code"]. Per te perdorur sherbimin e suportit, duhet te komunikoni kete kod ne call-center tone nderkombetar. Nje ekspert i ericsoft do te vleresoje prioritetin e kerkeses tende dhe do te rikontaktoje me ty per zgjidhjen e shpejte dhe efikase te problemit.
Qe te sigurohemi qe ti do te shfrytezosh ne maksimum funksionalitetet e produkteve tona, vazhdimisht ofrojme online webinars, pa pagese per klientet tane, per modulet e ndryshme te programeve ericsoft.

Ke nevoje per ndihme me programet tona?

Kontakto repartin tone te asistences teknikes

Suport

Asistenca teknike: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit.

Hapur nga 8:00 ne 20:00

Ericsoft Online Webinars

Coming soon...

Manuali online i aksesueshem per te gjithe

Azhornimet e nevojshme sipas legjislacionit

Analize konstante e kerkesave per permiresime nga perdoruesit e programeve tona

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft