Menaxhim I pikes se shitjes pa internet

Ke probleme me lidhjen ne internet dhe ke rrezik te humbasesh te dhenat?

Zbulo modulin Ericsoft Onffline

Moduli Offline disponibel per Shop 4° dhe Ristò 4°, lejon nje kontroll te qenderzuar funksional dhe menaxherial te shume pikave shitjeje (retail) te shperndara gjeografikisht, edhe ne mungese te lidhjes konstante ne internet. I zhvilluar vecanerisht per zinxhire pikash shitje lejon sinkronizimin e te dhenave me serverin qendror me menyra alternative.

Eshte i pershtatshem per konfigurime ne te cilat nje apo me shume kompjutera nuk kane akses ne internet, apo ne mungese te nje lidhje konstante. Ne kete situate, kompjuteri eshte ne gjendje te operoje lokalisht pa qene i varur nga rrjeti i avashte apo nderprerje totale.

Bar ne pishine pa lidhje rrjeti? Ska problem!

Mendoni per shembull sa i dobishem eshte ky modul ne rastin e nje bari pishine qe ka probleme me lidhjen ne rrjet. Ne modalitetin Offline, bari mund te vazhdoje funksionalitetin e tij te zakonshem, duke ruajtur lokalisht te gjitha te dhenat. Sapo lidhja me serverin qendror te jete aktive keto te dhena do te sinkronizohen. Gjithashtu mund te perdoren menyra alternative sinkronizimi si: USB, CD, sherbime si Google Drive apo DropBox, ftp, etj.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Çfarë produkte mund të integrohen?

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
RISTO 4°
Sistemi ideal per te optimizuar menaxhimin dhe performancen e restorantit tend. Gjithmone prane jush nga porosia tek fatura Zbulo me shume
SHOP 4°
Menaxho nje pike kase, nje boutique apo cdo pike shitje tjeter brenda hotelit tend. Transfero blerjet e klienteve direkt ne llogarine e tyre te hotelit Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft