Zgjidhjet tona per te kompletuar menaxhimin e hotelit tend

Zgjidh instrumentat ideal per nevojat e tua specifike

Module ne dispozicion


Yield management

Optimizo nivelet e "okupacionit" dhe cmimet e shitjes

Zbulo me shume

CRM

Konverto klientet e tu ne ndjekes besnik me "Customer Relationship Management"

Zbulo me shume

Contracts and Allotments

Menaxho kontratat me biznesin dhe agjencite ne menyre eficente dhe te automatizuar

Zbulo me shume

Multi property

Menaxho te gjithe hotelet e tua njekohesisht nga nje nderfaqe e vetme

Zbulo me shume

Multi resource

Koordino dhe menaxho shume thjeshte gjithe trajtimet Spa dhe tipet e tjera te sherbimeve qe deshiron te ofrosh

Zbulo me shume

Hospitality Handhelds

Thjeshto dhe rrit eficencen e punes se stafit brenda struktures

Zbulo me shume

Offline

Menaxho ne menyre te qenderzuar pika te ndryshme shitje te shperndara gjeografikisht edhe ne mungese te lidhjes ne internet

Zbulo me shume

Interactive TV

Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes filmat e blere nga klienti

Zbulo me shume

Key Cards

Menaxho hyrjen ne dhome nepermjet sistemeve kryesore te automatizimit te godinave

Zbulo me shume

PBX

Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes telefonatat e bera nga klienti

Zbulo me shume

Inventory

Menaxhim automatik dhe i besueshem i magazines

Zbulo me shume

Routing

Shpejto kontabilizimin ne "front-office" ne projektim apo ne momentin e nevojshem

Zbulo me shume

Export

Eksporto te dhenat financiare ne formate standarte universale

Zbulo me shume

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft