Menaxhim email hotel-CRM

Sa menyra ka per te rritur biznesin tend?

Nje qind? Dy qind? Nje mije?

Ne te vertete jane vetem tre:

  • Rrit numrin e klienteve

  • Rrit shpenzimin mesatar per klient

  • Rrit numrin e perseritjeve qe nje klient shpenzon ne biznesin tend

Klientet ne rradhe te pare

Objektivat e tua primare si hotelier jane: te sjellesh kliente te rinj, te kalosh pritshmerite e tyre duke ofruar nje sherbim te jashtezakonshem (per te cilin do te jene te prirur te shpenzojne me shume) dhe ti stimulosh ata per ta perseritur eksperiencen e jetuar gjate qendrimit ne hotelin tend.

Cfare eshte CRM?

CRM, akronim per Customer Relationship Management, eshte termi ne anglisht qe perdoret per te definuar aktivitetet qe favorizojne krijimin dhe zhvillimin e marredhenieve me klientet. Ne menyre me specifike, per te krijuar nje marredhenie qe do te zgjase ne kohe duhet te njohesh klientet e tu, te komunikosh me ta shpesh dhe te jesh i vemendshem ndaj nevojave te tyre. Te dergosh email kur kujtohesh, nuk eshte me e mjaftueshme. Eshte e nevojshme te krijosh procedura automatike. Komunikimet duhet te dergohen ne menyre te vazhdueshme, duke perdorur procese standarte qe lejojne te kesh nje perqasje me personale ndaj cdo klienti: te shkuar, prezent apo te ardhshem.

Pse duhet te zgjedhesh Ericsoft CRM?

Projektuar per te zgjidhur nevojat e tua, ericsoft CRM, eshte i pajisur me funksione te shumta qe automatizojne dhe thjeshtojne komunimin me klientet e tu dhe menaxhimin e prenotimeve te tyre:

  • Integrim i postes elektronike: ky funksion te lejon te menaxhosh emailet e hotelit direkt nga PMS dhe te kontrollosh historikun e komunikimeve me cdo klient.

  • Preventive te krahasueshem: ky funksion te lejon te dergosh automatikisht preventive te personalizuar te krahasueshem me pak klik.

  • Email marketing: ky funksion te lejon te kryesh fushata marketingu me email, oferta dhe komunikime te tjera tregtare per kategori te ndryshme klientesh.

  • Menaxhim automatik i email: moduli menaxhon ne menyre automatike “bulk emails”, per shembull, mund te para programoni dergimin automatik te njoftimeve per ofertat qe po skadojne.

  • Kujdesi klientit: moduli mund te dergoje automatikisht emails sipas eventeve te ndryshme. Nga mireseardhja perpara se te vije ne hotel, tek rruge te mbare pas largimit dhe urimet per datelindje te cdo klienti.

Si e kupton nese klientet e tu jane te kenaqur?

Aktivitetet e menaxhimit te klienteve te mire strukturuara, nuk limitohen vetem ne adoptimin e procedurave automatike te komunikimit, por zhvillojne analiza te vazhdueshme te rezultateve te arritura per te kuptuar nese strategjite e adoptuara jane apo jo eficente. Pikerisht per kete ericsoft CRM lejon krijimin dhe zhvillimin e pyetesoreve per te matur sadisfaksionin e klienteve (Customer Satisfaction) qe mund tu dergohen automatikisht klienteve disa dite pasi largohen nga hoteli.

Fushata Marketingu

Moduli CRM te lejon krijosh fushata marketingu specifike per klientet e tu dhe te monitorosh veprimet perkatese te klienteve, per te vleresuar nese fushata kishte efekt positiv.

Moduli eshte nje asistent i vertete marketingu qe do te tregoje per cdo fushate numrin e klienteve qe kane hapur komunikimet e derguara si dhe numrin e klikimeve te marra si pergjigje ndaj ofertave te derguara.

 

Cilet produkte mund te integrohen?

SUITE 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
HOTEL 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume
RISTO 4°
Sistemi ideal per te optimizuar menaxhimin dhe performancen e restorantit tend. Gjithmone prane jush nga porosia tek fatura Zbulo me shume
SHOP 4°
Menaxho nje pike kase, nje boutique apo cdo pike shitje tjeter brenda hotelit tend. Transfero blerjet e klienteve direkt ne llogarine e tyre te hotelit Zbulo me shume

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft