Kontabiliteti nuk ka qene kurre kaq i thjeshte

Menaxho faturat elektronike dhe dokumentat per administraten publike, direkt nga programi i menaxhimit.

Cilet produkte mund te integrohen?

Me shume Funksione

Organizo restorantin tend

Menaxho piken e shitjes

Organizo hotelin tend

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft