Program per menaxhimin e shume bizneseve te hotelerise dhe restoranteve

Menaxho te gjitha strukturat e tua njekohesisht: hotel, restaurant dhe zinxhire retail.

Nje nderfaqe unike per te gjitha strukturat ne te njejten kohe. Modulo Multi Property i Ericsoft mundeson konfigurimin e nje numri infinit kompanish brenda nje databaze te qenderzuar.

Cilet produkte mund te integrohen?

Zgjidhja all-in-one

Organizo restorantin tend

Vetem nje nderfaqe grafike

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft