Centrali telefonik

Central telefonik me shume funksione!

Moduli i Ericsoft te mundeson te nderfaqsoni dhe centralin telefonik, per te menaxhuar check-in dhe check-out, zilen, gjendjen e pastrimit te dhomes dhe komunikimin me recepsioni.

Cilet produkte mund te integrohen?

Zgjidhja all-in-one

Permirso menaxhimin e hotelit tuaj

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft