Datasheet

Program per te menaxhuar OTA dhe per te promovuar hotelin ne

te gjitha kanalet e shitjes ne internet ( on-line)


Automatik, i shpejte, i besueshem dhe i dyfishte

  • Arrin te automatizoje te gjitha hapat e panevojshem, duke e bere te lehte dhe transparent per te menaxhuar dhjetra portale dhe mijera rezervime.

  • Azhornon tarifat dhe disponibilitetin ne te njejten kohe ne portalet me te rendesishme te prenotimit online, italiane dhe te huaj, me shume pak klikime dhe nga nje inventar i vetem. E gjithe kjo rezulton ne nje kursim te konsiderueshem te kohes.

  • Ai u lejon klienteve te prenotojne ne kohe reale dhe ne nje menyre te shpejte dhe te sigurt, pasi ne portalet disponibiliteti sinkronizohet menjehere.

  • Ajo transmeton te dhenat ne menyren asinkron te dyanshem, duke eliminuar rreziqet e bllokimeve apo humbjes se lidhjes. Sistemi server eshte ne gjendje per te kontrolluar per rezervime ne te gjitha portalet, pavaresisht statusit te klientit.

Merrni me shume nga programi juaj

Integrimi i Channel Manager direkt ne programin e menaxhimit te Ericsoft garanton perparesi te shumta:

  • Rezervimet nga portalet futen direkt ne program, te shoqeruara me te dhenat e klientit dhe te vene ne dispozicion per alokimin e dhomes;
  • Tarifat jane gjithmone ne perputhje me ato qe ekzistojne ne program, ne menyre qe te mbahet Best Avaiable Rate;
  • Perdoruesi mund te menaxhoje lehtesisht disponibilitetin e tarifave ne baze te te dhenave te sinkronizuara drejtperdrejt me programin ericsoft, sic eshte perqindja aktuale e shfrytezimit dhe numri i tarfiave te shitura;
  • Stop Sale eshte i disponueshem ne cdo kohe, per dhome ose per tarife, ose te aplikoni nje perditesim te cmimeve ne te gjitha portalet duke menaxhuar ne menyre efikase Parity Rate ;
  • Perdorimi i kanaleve alternative te komunikimit perfaqson nje kursim kohet te konsiderueshem per klientin, per me teper eshte sinonim i komoditetit dhe lehtesise se komunikimit, i cili shpejt do t'i plotesoje nevojat dhe kerkesat e pranuara.

Cmimet dhe menaxhimi Yield 

Pak operacione te thjeshta do te jene te mjaftueshme per te krijuar profile te ndryshme tarifash dhe te planifikosh nje kalendar dimakin qe mban parasysh sezonet, eventet dhe okupimit e hotelit tuaj. Menaxhimi i cmimeve kryhet nepermjet instrumentash te studiura qe lejojne krijimin e planeve tarifash te ndryshem: (Minimumi i qendrimit, Rezervimi i parakohshem), kufizimi i mberritjes dhe largimit ne ditet specifike te javes; Shitja e tarifave te kushtezuara nga disa tipologji dhomash, bazuar nga numri i hereve kur nje tipologji eshte shitur deri ne ate moment ose sipas indeksit te okupimit te te gjithe struktures.

Prenotim

Rezervimet dergohen drejtpersedrejti ne kompjuterin e hotelit. Ne te njejten kohe, nje e-mail eshte derguar ne Hotel. Veprimi i vetem i kerkuar eshte nderlidhja e nje dhome me rezervimin; Te gjitha informacionet shteses (p.sh., regjistrimi, kohezgjatja e qendrimit, numri i dhomave, etj.) Hyjne automatikisht ne bazen e te dhenave te programit. [Channel Manager] do te merret me te gjitha ndryshimet qe mund te behen nga klientet ne portale, duke perfshire anulimin e pjesshen ose te plote te rezervimeve.

Detajet teknike

Channel Manager mbeshtet plotesisht standardet me te perdorura te sigurise ne bote (te tilla si 256-bit AAES-256 dhe 128-bit RC4) qe ofrojne komunikime te koduara dhe te sigurta pa rrezikun e rrjedhjes se informacioneve te rendesishme sic jane numrat e kartave te kreditit, emrat apo te dhena te tjera private.

 

Kerkesat

Lidhja e internetit (minimum 56 kbit, rekomandohet 256 kbps ADSL ose me e larte).

Programe per te menaxhuar  OTA dhe per te promovuar hotelin
Rezervoni demo tuaj falas tani!

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft