Datasheet

Program per te menaxhuar ne menyre te pavarur web site

Zbuloni nje eksperience te re te internetit


Konfigurimi pa limit i gjuheve dhe e-maileve

CMS ofron mundesine per te aktivizuar gjuhe pa limit dhe te lidhe nje e-mail per t'u perdorur ne faqen e internetit (nuk perfshihet asnje sherbim perkthimi ose email hosting).

Google AdWords, Google Analitycs dhe Facebook

Integrohuni me Google AdWords, Google Analytics dhe Facebook per te bere fushata dhe per te ndjekur mbarvajtjen e tyre.

Booking Engine

Lidhje e drejtperdrejte me programin e Booking Engine per te zvogeluar kohen e rezervimit.

Social Network Friendly

CMS eshte i nderveprueshem me te gjitha rrjetet e medha sociale ne dispozicion, duke siguruar shikueshmeri maksimale ne te gjitha platformat, zgjidhni se cilat duhet te perdorni per te nxjerre ne pah hotelin tuaj!

Fusni permbajtjen me Drag & Drop

Perdoruesi thjesht do te duhet te terheqe nje widget (Imazh, Tekst, Video, etj) per ta futur ate ne faqe, keshtu qe nuk kerkohet njohuri per programimin ne internet dhe cdo perdorues mund te beje ndryshime ne faqen e tij te internetit.

Hosting dhe Instalimi

Asnje instalim CMS ne server, keshtu qe ju nuk keni per te blere server ose hapesire server, vetem menaxhimin e domain-it eshte e mjaftueshme

Personalizim maksimal

Teknologjia e gjenerates se re e Content Management System lejon krijimin e faqeve te internetit me nje dizajn modern dhe te lehte per perdorim, me nje back-end intuitiv dhe te lehte per t'u perdorur.

Ngjyrat, imazhet, peshkrimet dhe seksionet mund te pershtaten shpejt dhe me lehtesi. Kushdo qe punon ne krijimin e faqes se internetit do te lehtesohet ne personalizimin pa pasur njohuri specifike teknike.

Responsive e Mobile Friendly

Paraqitja e faqes ne internet pershtatet automatikisht me pajisjen tuaj, si PC, Tablet, Smartphone.

SEO-Optimizimi i motorit te kerkimit

Kjo lejon krijimin e URL-ve semantike, duke lejuar komunikim te lehte dhe shikueshmeri te shpejte te internetit. URL-te semantike:

  • Shpejtoni pozicionimin ne motoret e kerkimit duke analizuar URL-ne per te gjetur temen e referimit te faqes;

  • Sigurojne adresen unike, duke shmangur dyfishimin e indeksimit qe ndikon negativisht ne pozicionim;

  • Lehtesoni perhapjen e URL-se sepse eshte me e lehte per te komunikuar dhe per te kujtuar duke ulur cdo gabim gjate shtypjes ne tastiere.

Shpejtesia e ngarkimit (CDN)

Duke perdorur sherbimet e CDN (Rrjetit te Shperndarjes se Permbajtjes), sistemi ju lejon te pershpejtoni dhe optimizoni shikimin e faqes ne web ne cdo vend te botes.

Perdorimi i sherbimeve CDN eshte thelbesor per arritjen e perdoruesve ne mbare boten, rritjen e shpejtesise se ngarkimit te faqeve, sigurimin e te dhenave dhe referencen e faqeve, duke lejuar zgjerimin e bazes se konsumatoreve nderkombetarisht.

Menaxhimi i permbajtjes nepermjet Webit

  • Cdo perdorues i autorizuar mund te kontribuoje me ane te internetit per ndryshimin e permbajtjes se faqes. Kjo lejon njerezit ne vende te ndryshme, madje edhe te largeta mes tyre, qe te marrin pjese ne azhornimin e faqes nepermjet browser web.

  • Perdorimi i redaktoreve vizual per te shkruar permbajtjen e faqes me karakteristika standarde te nje procesori Word : Vendosja e teksteve, modifikimi i fontit dhe madhesise se shkrimit, futja e fotografive ose imazheve, zgjedhja e pozicionit te teksteve dhe imazheve.

Detajet Teknike

CMS perdor teknologjite e fundit per te siguruar nje produkt te qendrueshem dhe efikas ne cdo konfigurim te hardwerit dhe cdo lloj faqeje interneti.

Faqja eshte kompatibel me browserat me te njohur ne versionet e meposhtme: Internet Explorer 6+, Opera 9+, Safari 3+, Firefox 2+, Chrome.Sistemi mbeshtet plotesisht standardet me te perdorura te sigurise ne bote (te tilla si 256-bit AAES-256 dhe 128-bit RC4) qe ofrojne komunikime te koduara dhe te sigurta pa rrezikun e rrjedhjes se informacioneve te rendesishme sic jane numrat e kartave te kreditit, emrat apo te dhena te tjera private.

 

Kerkesat

Lidhja e internetit (minimum 56 kbit, rekomandohet 256 kbps ADSL ose me e larte).
E disponueshme me suport web ose integrim ne Communicator 4, Hotel 4 dhe Suite 4.

Zbuloni programin per te menaxhuar vete faqen tuaj te internetit

Rezervoni tani demo tuaj falas!

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft