Datasheet

Program per krijimin e portaleve per turizmin

projektuar per te rritur zonat turistike


Rritni perqindjen tuaja te prenotimit

Rritja e shikueshmerise ne internet duke aktivizuar nje portal destinacioni turistik te krijuar posacerisht per zonen tuaj turistike.

Klienti ne internet mund te kerkoje disponibilitetin e hoteleve sipas datave te qendrimit dhe numrit te personave, te zbuloje eventet dhe atraksionet e zones turistike, te zbuloj sherbimet e ofruara nga hoteli dhe aktivitetet ekstra te hotelit, nepermjet nje navigimi te thjeshte dhe efektiv i cili do te lejoje ate qe te marre te gjitha informacionet 
baze per te kryer rezervimin.

Kerkim i thjeshte dhe i personalizuar

Ju mund te filtroni rezultatet sipas vlersimit te hotelit dhe cmimit ditor, ose renditni rezultatet sipas Cmimit, Yjeve dhe Emrit.
Gjate kerkimit ju mund te shihni fotot dhe pershkrimet e dhomave dhe hoteleve, te gjeni cmimet me te lira ne dispozicion dhe te shtoni sherbime shtese.

Duke zgjedhur objektin, mund te prenotoni llojin e dhomes tuaj te preferuar, cmimet dhe pergatitjen e krevateve sipas nevojave tuaja dhe nese keni nevoje per informacion mbi rrugen drejt hotelit, mund te perdorni Google Street View gjate kerkimit tuaj.

Asnje gabim ne perpilim

Per te shmangur gabimet gjate perpilimit te lokacioneve, ericsoft perdor GeoNames (nje baze te dhenash e perditesuar vazhdimisht).
Duke vendosur inicialet e qytetit do te shfaqen automatikisht emrat e qyteteve, duke ju lejuar qe te zgjidhni nje nga variantet.

Personalizim maksimal

Gjenerata e re e teknologjise Destination Management System siguron nje portal online modern dhe miqesor me nje faqe te personalizuar plotesisht per te permbushur nevojat e klientit.

Duke kerkuar krijimin e portalit ju do te jeni ne gjendje te krijoni nderfaqen e rezervimit duke ndjekur dy metoda:

  • CMS: Ngjyrat , imazhet , pershkrimet mund te personalizohen shpejt dhe me lehtesi. Kush do te punoje ne krijimin e nje portali WEB do te lehtesohet ne personalizimin e nderfaqes se kerkimit pa pasur njohuri specifike teknike.

  • SDK: Per te ofruar instrumentat e nevojshme ne krijimin dhe personalizimin e portalit kujt do punoje me perpunimin e faqes Web (per kete konfigurim ju do te keni nevoje per aftesi specifike teknike).

Krijo nje portal turistik

DMS ofron mundesne per te krijuar portale me destinacion te personalizuar sipas lokacionit turistik dhe multi-strukturave.

Per menaxhimin e shume strukturave mund te krijohet nje portal i dedikuar per hotelet dhe njekohesisht te behet pjese e portalit te destinacionit turistik (p.sh., komuna, bashkia, qarku) per te rritur terhqejen e saj ne internet.

DMS mund te lidhet me Booking Engine te hoteleve individuale dhe ju lejon te menaxhoni disponibilitetin e dhomave ne dispozicion sipas struktures.

Detaje teknike

Communicator 4 perdor teknologjite e fundit te per te siguruar nje produkt te qendrueshem dhe efikas ne cdo konfigurim hardware dhe cdo lloj faqeje webi.

Faqja e rezervimit eshte kompatibel me browserat me te njohur ne versionet e meposhtme: Internet Explorer 6+, Opera 9+, Safari 3+, Firefox 2+, Chrome.

Sistemi mbeshtet plotesisht standardet me te perdorura te sigurise ne bote (te tilla si 256-bit AAES-256 dhe 128-bit RC4) qe ofrojne komunikime te koduara dhe te sigurta pa rrezikun e rrjedhjes se informacioneve te rendesishme sic jane numrat e kartave te kreditit, emrat apo te dhena te tjera private.

 

Kerkohet

Lidhja e internetit (minimum 56 kbit, rekomandohet 256 kbps ADSL ose me e larte).
E disponueshme me suport web ose integrim ne Communicator 4, Hotel 4 dhe Suite 4.

Program per krijimin e portaleve te turizmit

Rezervoni tani demo tuaj falas!

Na kontakto

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

Zyra: E Hene-E Premte nga 9:00 ne 13:00 dhe 14:30 ne 18:30

Suporti teknik: 7 dite ne jave / 365 dite ne vit / nga 8:00 ne 20:00

VAT: 04211680402

Na ndiq

informacione kërkesë

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
Kerkesa
Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft