Program menaxhimi per Revenue Management - Hotel 4

Program per hotele, me Revenue Management te integruar

qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend

Hotel 4 ° eshte nje mjet ideal per te gjitha llojet e strukturave te akomodimit dhe zinxhirit të hoteleve, Nje PMS per hotele realizuar sipas nevojave tuaja.

 

Optimizimi i organizimit te punes do te thote nje rruge qe me siguri te lejon qe te marresh rezultate te mira.

 

Automatikisht ju mund te kryeni nje sere aktivitetesh qe synojne minimizimin e marzheve te gabimeve dhe ju mjafton vetem nje minute per te pergatitur nje preventiv te krahasuar ne baze te kerkesave te klienteve.

Nje preventiv vetem ne 1 minute!

Klienti do te marr nepermjet emailit te gjitha detajet e zgjidhjeve te propozuara, ku ka mundesine per te bere nje rezervim on-line duke klikuar direkt nga preventivi i derguar.


Rezervimet qe jane bere ne faqen e internetit te hotelit tuaj nepermjet Booking Engine do të shkarkohen automatikisht ne programin tuaj.

Zhvilluar sipas principeve themelore te menaxhimit te revenue management, ka spikatur nga konsulentet kryesore italiane dhe nderkombetare si mjeti ideal per menaxhimin dinamik te cmimeve. Me mbi 310 raporte te lejon te monitorosh ne kohe reale indekset kryesore te performances dhe te marresh informacione te detajuara mbi okupacionin, roomnight, revenue, average rate dhe RevPAR.

 

Nje program menaxhimi hoteli fleksibel, intuitiv dhe i plote, per te menaxhuar rezervimet, check-in, check-out, dergimi i skedave dhe faturave, per te verifikuar te faturat e papaguara, arketimet dhe statistikat.

Na kontaktoni per me shume informacione mbi programin!mbi programin!

Na kontaktoni per nje demo falas nga nje teknik ERICSOFT.

Thuaji stop dhoma te pashitura!

Duke integruar programin per menaxhimin e dhomave te hotelit me Booking Engine, ju mund te rrisni rezervimet ne faqen tuaj. Ne kete menyre ju perfitoni ndermjetesimin dhe per te kursyer ne komisionet me kanalet e ndryshme te shitjes online, duke shperblyer me shume klientet.

 

Me programin Channel Menaxher ju mund te ndryshoni ne çdo kohe te gjitha çmimet e futura ne kanalet e ndryshme te shitjes online.

I Orientuar drejt Revenue

Moduli revenue management te lejon te vendosesh rregulla te paracaktuara per te aplikuar fashat e ndryshme
te çmimit ne funksion te perqindjes se okupimit dhe kontingjentit te dhomave te kerkuara.

Gjithashtu, me perditesimet e fundit ju mund te komunikoni ne kohe reale me RMS (revenue
management system) per te transmetuar informacione, statistikat dhe te marresh sugjerime per çmimin me te mire te shitjes per te rritur okupimin dhe faturimin.
 

Moduli Multi Property eshte projektuar per te trajtuar zinxhire hotelesh te medha dhe te vogla me nje baze te dhenash te vetme qendrore per te ndare informacione strategjike
dhe te standardizosh procedurat.

Customer Relationship Management

Duke aktivizuar modulin CRM mund te menaxhosh automatikisht korrespondecen e email me klientet e tu.

Krijo modele te paracaktuara per te gjitha komunikimet e riperseritura:

  • Urimet per ditelindjen

  • Preventiva dhe njoftime per preventivat qe jane duke mbaruar

  • Email mireseardhje

  • Konfirmim email prenotimi

  • Email per largimin nga hoteli

Prenotazioni On-line

Hotel 4 eshte i integruar ne menyre te perkryer me programin booking engine dhe channel manager per nje menaxhimin te automatizuar te dy drejtimeve te rezervimeve on-line.

Krijo nje liste çmimesh ne program qe te trasmetoje ne kohe reale
ne te gjitha kanalet on-line me nje klikim te thjeshte.

Percakto per çdo liste cmimesh politikat e depozitave dhe te
anulimeve per nje komunikim transparent ne faqen tuaj
zyrtare.

Check in online

Programi ju lejon te dergoni email konfirmimi per prenotimin me nje link permes te cilit klientit do ti dergohet nje forme kontakti ku mund te vendos te dhenat e dokumentit te identifikimit.

Ne kete menyre ne ardhjen e klientit mjafton te kontrolloni te dhenat e dokumentit te identifikimit te perkojne me ato te marra nepermjet internetit.

Rezultati, eshte nje sherbim me i mire per klientin (i cili mund te beje nje check-in me te shpejte) dhe nje detyre me pak per punonjesit e recepsionit.

Optimizo shitjet e tua, maksimizo fitimet!

Pak perdorin nje metode shkencore per te vendosur se si dhe kur te ndryshojne çmimet e dhomave.

Module te disponueshem


Yield management
Optimizo nivelet e "okupacionit" dhe cmimet e shitjes Zbulo me shume
CRM
Konverto klientet e tu ne ndjekes besnik me "Customer Relationship Management" Zbulo me shume
Contracts and Allotments
Menaxho kontratat me biznesin dhe agjencite ne menyre eficente dhe te automatizuar Zbulo me shume
Multi property
Menaxho kontratat me biznesin dhe agjencite ne menyre eficente dhe te automatizuar Zbulo me shume
Multi resource
Koordino dhe menaxho shume thjeshte gjithe trajtimet Spa dhe tipet e tjera te sherbimeve qe deshiron te ofrosh Zbulo me shume
Interactive TV
Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes filmat e blere nga klienti Zbulo me shume
Key Cards
Menaxho hyrjen ne dhome nepermjet sistemeve kryesore te automatizimit te godinave Zbulo me shume
PBX
Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes telefonatat e bera nga klienti Zbulo me shume
Stock Control
Menaxhim automatik dhe i besueshem i magazines Zbulo me shume
Export
Eksporto te dhenat financiare ne formate standarte universale Zbulo me shume
Routing
Shpejto kontabilizimin ne "front-office" ne projektim apo ne momentin e nevojshem Zbulo me shume

Deshironi me shume informacione?

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft