Program menaxhimi per restorantet - Risto 4

Programe per restorante, bare dhe piceri

Gjithmone prane jush nga porosia tek fatura

Sistemi ideal per te optimizuar menaxhimin dhe performancen e restorantit, picerise, pubit ose barit tend

Restoranti juaj eshte gjithmone plote dhe jeni te detyruar te refuzoni rezervime sepse nuk keni me tavolina?

Me Risto 4.0, programi jone per restorante ju mund te automatizoni menaxhimin e porosive, të permiresoni organizimin, t'ju sherbeni klienteve me shpejt dhe keshtu te kryeni me shumë kerkesa per te njejten tavoline gjate te njejtes mbremje. Lejo stafin qe vazhdimisht te ruaj marredheniet me klientin per ta udhezuar, keshilluar ate ne menyre qe te rrise shpenzimet mesatare per tavolinen.
Ju keni nje restorant gourmet dhe doni te siguroni eksperiencen me te mire te mundshme per klientet tuaj? Nje program per restorantin per te organizuar te gjithe ciklin e prodhimit, nga blerjen e artikujve per magazinimin, nga tavolinat deri tek porosite.

Menaxho ne menyre profesionale

Restorante, kafeteri, piceri, pub, bare dhe embeltore. Zgjidh konfigurimin ideal per nje pike shitje te vetme apo nje zinxhir strukturash.
Programi te lejon te monitorosh shitjet, verifikosh aktivitetin e operatoreve dhe te konfigurosh te drejtat bazuar ne rolin dhe kompetencat e tyre, te lidhesh tavolina me kamariere ne menyre qe te kontrollosh te ardhurat.

Avantazhet e nje sistemi te qenderzuar

Nepermjet perdorimit te touch-screen dhe terminaleve wireless, sistemi lejon porositjen e produkteve dhe dergimin automatik te tyre ne departamentet e prodhimit, e gjitha kjo pa humbur vemendjen ndaj klientit. Te gjithe departamentet (kuzhina, bari, piceria, etj…) marrin porosine ne kohe reale ne nje printer termik te dedikuar. Gjate nxjerrjes se fatures, mjafton nje klik per te printuar proforme apo dokument fiskal me detajet e produkteve te porositur dhe cmimet perkatese.

Eshte e mundur qe te perdoren palmaret, te cilat veprojne me frekuence radio, dhe tableta per futjen e porosive. Me nje klikim të thjeshte, ju keni ne dispozicion permbledhje dhe statistika që ju lejojne te monitoroni te gjitha aktivitetet.

Risto 4 ERICSOFT eshte programi per restorante, nje program i avancuar, por ne te njejten kohe fleksibel dhe i thjeshte per t'u perdorur, ideale per çdo lloj veprimtarie restoranti.

Kurseni kohe dhe rrisni shkallen e okupimit

Perdorimi i nje programi menaxhimini profesional do te thote sherbim me i shpejte dhe ofron me shume kontroll te aktivitetit, nga magazina deri tek blerjet, nga stafi ne shitje.
 

Suporti yne teknik eshte ne linje 365 dite ne vit per t'u pergjigjur gjithmone me nevojat tuaja.

Cfare mund te beje Ristò 4° per ty?

Permireson performancen e biznesit tend duke te lejuar te zhvillosh nje seri operacionesh ne suport te menaxhimit ditor:

 • Shpejt dhe thjeshte krijo fatura te ndara per te njejten tavoline

 • Shpejt dhe thjeshte krijo fature te perbashket per disa tavolina

 • Kontrollo dhe mblidh te ardhura nga fatura te papaguara me nje klik

 • Menaxhon informacionet e klienteve, furnitoreve dhe operatoreve dhe te lejon nje monitorim te shpejte dhe efikas te historikut te tyre

 • Menaxhon te drejtat dhe detyrat e cdo operatori bazuar ne rolet dhe kompetencat e tyre

 • Perpunon analiza ditore dhe periodike nepermjet games se madhe te raporteve specifike

Kontroll dhe analize menaxhimi

Disa nga analizat qe do te perfitosh automatikisht:

 • Monitorim i porosive, anullimeve, faturimit dhe historik i te gjithe veprimeve te operatoreve
 • Kontroll prezencash, shitjeve sipas fashave orare, dhe faturimi i ndare per cdo klient
 • Monitorim konsumi, gjendja dhe levizjet e magazines
 • Verifikim depozitash, pagesash te vonuara dhe pezull
 • Konfigurim fashash orare per te monitoruar performancen e struktures ne momente te ndryshme te dites

Pse komplikoni jeten, kur mund te zgjidhni Risto 4?

Raportet e Risto 4 ju lejojne te kontrolloni porosite dhe llogarine. Me menaxhimin e tavolinave dhe sallave mund te shihni numrin e tavolinave, te lira apo te zena. Nje asistent qe ju ofron keshilla mbi optimizmin e tavolinave dhe perqindjen e okupimit.

Ju mund te analizoni performancen e shitjeve per produkt, menyrat e pageses, qarkullimin e tavolinave, regjistrimin e te ardhurave te restorantit, mblidhni te ardhura nga fatura te papaguara, leshimin e faturave permbledhse, leshimin e faturave fiskale, aktiviteti i stafit dhe levizjet monetare ne kase te çdo operatori.

Personalizo menaxhimin e restorantit tuaj

Me software Risto 4 ju mund te konfiguroni ne menyre profesionale pamjen e porosive te pikave te shitjes

Konfiguro pamjen e porosive

Me Risto 4 ju mund te konfiguroni dhe të personalizoni vete pamjen e ekranit me prekje te produkteve nga post pune fiks ose palmare.

Personalizo pamjen tende

Grafika e pamjes eshte e personalizueshme dhe mund te modifikohet duke futur ngjyra, fotografi dhe logo te produkteve te restorantit tuaj.

Na kontaktoni per me shume informacione mbi programin!

Na kontaktoni per nje demo falas nga nje teknik ERICSOFT.

Nje program per restorant eshte zgjedhja e duhur? Mund ta perdor un ate?

Sigurisht! Risto 4 eshte zgjidhja e duhur per ju, sepse ajo do ju ndihmoje per te lehtesuar dhe pershpejtuar punen dhe eshte veçanerisht e lehte per t'u perdorur.
Mos u shqetesoni! Nje ekspert ERICSOFT eshte ne dispozicionin tuaj 365 dite ne vit.
Një sitem praktik, i shpejte dhe profesional, per te organizuar nje arkiv te pakufizuar te kategorive dhe te produkteve, me foto dhe ngjyra, te gjitha per te lehtesuar identifikimin e tyre ne fazen e porosise.

Programi i menaxhimit per sektorin e restoranteve

Programi per menaxhimin e te gjitha aktiviteteve Ushqim & Pije, praktik dhe intuitiv, qe te lejon te ofrosh nje sherbim te shpejte dhe preçiz. Risto 4 i drejtohet restoranteve, picerive, bare, take-away dhe vete-sherbim.

Menaxho ose jeni duke projektuar zinxhirin tuaj restoranteve?

Ne saje te modulit Multi-Property, me nje nderfaqe te vetme grafike, ju mund te menaxhoni aktivitete te ndryshme, integrimin dhe ndarjen e te dhenave te klienteve, artikujt e magazines apo te artikujve te shitjes.

Po mendoni te hapni nje restorant te dyte, por jeni i shqetesuar ne lidhje me menaxhimin e tij?

Nuk ka asnje problem, ne kemi zgjidhje teknologjike te afte per te bere te lehte menaxhimin e çdo strukture.

Nje sistem per ndjekjen e te gjitha operacioneve te shitjes eshte i dobishem per te matur dhe per te permiresuar biznesin tuaj.

Çdo gje per te menaxhuar ne nje menyre te thjeshte dhe te besuesheme, fazat e ndryshme te aktiviteteve te restorantit, nga porosite tek dergimi i porosise ne qendrat e ndryshme te prodhimit. Një zgjidhje fleksibile dhe modulare, e cila me disa klikime ju lejon te automatizoni te gjitha operacionet e shitjes, administrimit, kontabilitetit, logjistikes dhe marketingut.

Module te disponueshem


CRM
Konverto klientet e tu ne ndjekes besnik me "Customer Relationship Management" Zbulo me shume
Multi property
Koordino dhe menaxho shume thjeshte gjithe trajtimet Spa dhe tipet e tjera te sherbimeve qe deshiron te ofrosh Zbulo me shume
Hospitality Handhelds
Thjeshto dhe rrit eficencen e punes se stafit brenda struktures Zbulo me shume
Offline
Menaxho ne menyre te qenderzuar pika te ndryshme shitje te shperndara gjeografikisht edhe ne mungese te lidhjes ne internet Zbulo me shume
Export
Eksporto te dhenat financiare ne formate standarte universale Zbulo me shume
Inventory
Menaxhim automatik dhe i besueshem i magazines Zbulo me shume

Dëshironi më shumë informacione?

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft