Program per te menaxhuar menyrat e pageses

Faturat nuk do te jene me problem

Sic e di, nese ke kohe qe ben kete pune, kerkesat e klienteve jane te shumellojshme vecanerisht kur vjen tek pagesa.

Dikush kerkon ulje cmimi, nje tjeter per fatura te ndara, te tjere perdorin voucher por ka edhe nga ata qe udhetojne per pune dhe paguajne vetem sherbimet ekstra pasi dhomen e paguan kompania.

Per te plotesuar te gjitha keto kerkesa, te duhet nje program fleksibel qe ndihmon operatoret front-office ne cdo situate.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Half credit? Full credit? Fatura te ndara? Kerkesat e klienteve te tu jane nje klik larg.

Me modulin Ericsoft Routing do te jesh ne gjendje te menaxhosh ne nje menyre te thjeshte dhe te automatizuar te gjithe tipet e faturave. Ne fakt, mund te vendosen rregulla te vecanta per pagesat half-credit dhe full-credit, por jo vetem. Mundesh gjithashtu te krijosh rregulla komplekse per te ndare faturen apo pezullimin e saj ne me shume se nje dokumenta sipas kategorise se produkteve apo sherbimeve perberese. Per shembull, nese nje kompani paguan per nje punonjesin e saj dhomen, parkingun dhe ujin e minibarit, programi automatikisht krijon nje fature qe permban vetem keto produkte dhe sherbime dhe me pas krijon nje fature te dyte per te gjithe produktet dhe sherbimet ekstra qe klienti ka marre.

Ne konfigurimin e menyrave te pagesave half-credit dhe full-credit, mund te vendosesh prenotuesin (ai qe ben prenotimin), te prenotuarin (ai qe do te qendroje ne hotel) dhe te percaktosh per secilin pagesat qe i takojne. Moduli automatikish aplikon rregullat e paracaktuara, duke lejuar operatorin front-office te leshoje fatura edhe pa ditur specifikat e marreveshjeve me agjensite e ndryshme qe bashkepunoni.

Software për të shpejtuar zyrë para kontabilitetit

Moduli Routing lejon te shpejtosh shume aktivitetet e front-office duke i dhene mundesi operatoreve te:

  • Krijojne permbledhje llogarie apo dokumenta financiare ne avance apo ne date te ndryshme nga data e check-out

  • Ndryshojne ne momentin e fundit zerat e pageses, ne rast kundershtimesh nga klientet apo kur ka produkte/sherbime ekstra per tu shtuar

Krijuar deklaratat e llogarisë dhe dokumentacionin tatimor

  • Krijojne numeracione te vecanta me indeksim alfanumerik (1/RH, 1/RR, etj.)

  • Leshojne fatura imediate per kliente te struktures qe perdorin sherbime por nuk qendrojne ne hotel (per shembull, kliente qe perdorin restorantin apo Spa tuaj)

  • Krijojne fatura te personalizuara sipas tipit te zgjedhur te para programuar (Half Credit, Full Credit, produkte monopoli, etj.), duke mundesuar keshtu leshimin e faturave te shumta njekohesisht

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Çfarë produkte mund të integrohen?

Suite 4°
Zgjidhja e vetme all-in-one qe te lejon te menaxhosh proceset organizative dhe komerciale te hotelit, te restorantit dhe te gjitha aktiviteteve te lidhura, duke perdorur nje nderfaqe grafike te vetme Zbulo me shume
HOTEL 4°
Programi per hotele intuitiv dhe modular qe te ndihmon te optimizosh proceset organizative dhe te rrisesh produktivitetin e hotelit tend Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft