Program menaxhimi Dyqanesh dhe Pika Shitjesh

Menaxhim ne menyre profesionale piken e shitjes. Rrisni eficencen dhe organizimin ne aktivitetin tuaj

Shop 4 automatizon dhe shpejton proceset e menaxhimit, thjeshteson punen e operatoreve, permirson orgranizimin dhe cilesine e sherbimit te ofruar.
Programi eshte studiuar per te plotesuar te gjitha nevojat lidhur me menaxhimin e pikes se shitjes.
Nje zgjidhje ideale per nje dyqan si dhe per rrjete dyqaenesh, qe ofron nje nderfaqe grafike intuitive dhe mundesine per te personalizuar pamjen e shitjes.

Program per menaxhimin e pikes se shitjes.

Transfero produktet qe ka marre klienti direkt ne dhomen e tij

Programi per shitjen i Ericsoft te mundeson te kesh nen kontroll hyrjet dhe shkarkimet e magazines, kontrolloni sasite, gjendjen minimale te magazines, dhe te punoni ne me shume se nje pike shitje.


Mund te kryeni mbylljet ditore , dhe te printoni mbylljet ditore.

Na kontaktoni per me shume informacione mbi programin!

Na kontaktoni per nje demo falas nga nje teknik ERICSOFT.

Program per menaxhimin e dyqaneve

Shop 4 ° është një kërkesë që kombinon menaxhimin e inventarit në nevojat e shitjes kundër, duke siguruar, përveç kësaj, grupi i gjurmimit nga blerjes shitjes.


Programi i shitjes instalohet ne nje post pune, tek i cili do jene te lidhur te gjitha pajisjet periferike, si lexuesi i barkod dhe kasa fiskale.


Permes pamjeve te ndryshme mund te menaxhosh tipe pagesash te ndryshme, mund te beni nje fature fiskale dhe te merrni te dhena te sakta per mbylljen e dites.

Jepu klienteve besnike karta te personalizuara

Menaxhimi i pagesave mund te vendoset ne dy menyra te ndryshme: "me debit" me pagese ne check-out, "me kredit" me pagese paraprake.

Menaxhimi monopol

Ai lejon gjithashtu të menaxhuar shitjen e artikujve që nuk kanë nevojë faturë, si duhani dhe gjinive të tjera të monopolit. Ju nuk mund të lëshojë dokumente tatimore ose dyqan shitjen pa shtypjen e një dokument, kështu që ju gjithmonë merrni shter saktë aksioneve.

Na kontaktoni per me shume informacione mbi programin!

Na kontaktoni per nje demo falas nga nje teknik ERICSOFT.

Monitoro rendimentin e aktivitetit tuaj

Me Shop 4 ngarkoni nje fature hyrje, me pak klik kontrolloni disponibilitetin, cmimet, menaxhoni hyrjet ne magazine, klasifikimet e artikujve dhe imazhet e artikujve.

Qellimi i programit eshte te thjeshtesoje veprimet ditore, te ule ne maksimum gabimet e shitjes duke rritur cilesine e sherbimit, duke ulur kohen e pritjes te klienteve.

Kontrolli i menaxhimit

Me programin mund te beni analiza per te monitoruar aktivitetin tuaj:

  • Vendosja e fashave orare te ndryshme, per te matur shitjet p.sh ne mengjes, drek dhe darke;

  • Raporte te prodhimit me detaje te shitjes per secilin produkt;

  • Raporte te faturimit per kategorite dhe gjendjen e faturave te papaguara.

Na kontaktoni per me shume informacione mbi programin!
Na kontaktoni per nje demo falas nga nje teknik ERICSOFT.

Module te disponueshe


CRM
Konverto klientet e tu ne ndjekes besnik me "Customer Relationship Management" Zbulo me shume
MULTI PROPERTY
Koordino dhe menaxho shume thjeshte gjithe trajtimet Spa dhe tipet e tjera te sherbimeve qe deshiron te ofrosh Zbulo me shume
OFFLINE
Menaxho ne menyre te qenderzuar pika te ndryshme shitje te shperndara gjeografikisht edhe ne mungese te lidhjes ne internet Zbulo me shume
EXPORT
Eksporto te dhenat financiare ne formate standarte universale Zbulo me shume
INVENTORY
Menaxhim automatik dhe i besueshem i magazines Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft