Program Menaxhimi PMS per Hotel, POS dhe Restorante - Suite 4 °

A keni një restorant apo një pikë të holla brenda hotelit?

Me Suite 4 ° mund të organizojë departamentet e ndryshme të hotelit me një mjet të vetëm. Seksioni i programit Restorante dhe lejon juve te menaxhoni me urdhërat dhe për të përmirësuar koordinimin e aktiviteteve të stafit.
 
Ekran i dedikuar për menaxhimin e depos është e dobishme për të monitoruar inventarit, rezervat, të bëjë një listë me të gjitha produktet dhe të inventarëve dhe të veçantë ad hoc.

Manage të gjitha departamentet e hotelit, restorantit dhe të gjitha aktivitetet e lidhura, me një ndërfaqe të vetme grafike

ERICSOFT është ndër të menaxhimit software më të fuqishëm për me restorante me potencial të pafund në një ndërfaqe të vetme grafike lehtë për t'u përdorur hotelet.


Një zgjidhje unike, në gjendje për të kapërcyer joefikasiteti hasur kur duke përdorur software, ose ndërfaqe të ndryshme, në të njëjtën kohë.

Perse duhet nje zgjidhje software all in one?

Suite eshte kombinimi I Hotel4, Ristò4, Shop4, menaxhimi I spa, booking engine, channel manager, CRM, yield management the gjithe funksionaliteteve qe te duhen per te ngritur hotelin tend ne nje nivel superior menaxhimi. Nje konfigurim I personalizuar I parametrave fillestare do the lejoje te dixhitalizosh strategjite komerciale te adoptuara ne hotelin tend, te percaktosh standarte proceduriale dhe monitorosh rezultatet ne nje menyre shkencore.

Më në fund një mënyrë për të racionalizuar punën, duke kaluar letër dhe kufijtë e saj!

ERICSOFT ofron kombinime modulare për të lejuar ju për të gjetur një zgjidhje të përshtatshme për nevojat tuaja.


Suite 4 ° është një aplikim i plotë, një program të menaxhimit që ju mbështet në të gjitha funksioneve të kryera në menaxhimin e një hotel me restorant.

Integrimi i përgjithshëm

 • Transmetojë normat automatikisht dhe disponueshmërinë për agjencitë online dhe për faqen tuaj te internetit me module Channel Menaxher dhe motor prenotim

 • Dërgoni citate krahasuar shumta dhe lajmërimeve automatike të pjekurisë

 • Menaxho automatikisht urdhëron akuzat e restorant dhe transferimit në faturën e hotelit

 • Libër një masazh ose një trajtim në banjë direkt nga pritja

 • Dhënat e eksportit nga regjistrat e taksave të programeve më popullore të kontabilitetit

 • Merre mbylljen ditore direkt në email-it tuaj

Customer Relationship Management

Duke bërë të mundur modul CRM automatikisht të menaxhuar email-it tuaj me klientët tuaj.
Krijo paracaktuara templates për të gjitha njoftimeve të përsëritura:

 • Urimet ditëlindjen

 • vlerësimet

 • Harroni në kuotimin kishte mbaruar

 • email mirëpritur para mbërritjes

 • Konfirmimi email

 • Email shtëpi të mirë prapa me kënaqësi pyetësorin pas check-out

Pse të kombinuar një online software rezervë për faqe?
Na kontaktoni për më shumë informacion mbi Booking Engine

Orientuar nga revenue

Zhvilluar sipas principeve themelore te menaxhimit te revenue, ka spikatur nga konsulentet kryesore italiane dhe nderkombetare si mjeti ideal per menaxhimin dinamik te cmimeve.


Me mbi 310 raporte te lejon te monitorosh ne kohe reale indekset kryesore te performances dhe te marresh informacione te detajuara mbi okupacionin, roomnight, revenue, average rate dhe RevPAR.

 

Moduli yield management te lejon te konfigurosh rregulla te paracaktuara per aplikimin e cmimeve te ndryshme ne varesi te perqindjes se okupacionit dhe kerkesave per prenotim gjate nje periudhe te caktuar.

 

Moduli multi-property eshte projektuar per te menaxhuar zinxhire hotelesh te medhenj dhe te vegjel me nje baze te dhenash te qenderzuar per te ndare informacionin strategjik dhe per te uniformizuar standartet proceduriale.

Rezervo tani nje demonstrim per ty

Nje ekspert ericsoft do te ndihmoje te gjesh zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat e tua

Module ne dispozicion


Yield management
Optimizo nivelet e "okupacionit" dhe cmimet e shitjes Zbulo me shume
CRM
Konverto klientet e tu ne ndjekes besnik me "Customer Relationship Management" Zbulo me shume
Contracts and Allotments
Menaxho kontratat me biznesin dhe agjencite ne menyre eficente dhe te automatizuar Zbulo me shume
Multi property
Menaxho te gjithe hotelet e tua njekohesisht nga nje nderfaqe e vetme Zbulo me shume
Multi resource
Koordino dhe menaxho shume thjeshte gjithe trajtimet Spa dhe tipet e tjera te sherbimeve qe deshiron te ofrosh Zbulo me shume
Hospitality Handhelds
Thjeshto dhe rrit eficencen e punes se stafit brenda struktures Zbulo me shume
Offline
Menaxho ne menyre te qenderzuar pika te ndryshme shitje te shperndara gjeografikisht edhe ne mungese te lidhjes ne internet Zbulo me shume
Interactive TV
Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes filmat e blere nga klienti Zbulo me shume
Key Cards
Menaxho hyrjen ne dhome nepermjet sistemeve kryesore te automatizimit te godinave Zbulo me shume
PBX
Ngarko automatikisht ne faturen e dhomes telefonatat e bera nga klienti Zbulo me shume
Inventory
Menaxhim automatik dhe i besueshem i magazines Zbulo me shume
Routing
Shpejto kontabilizimin ne "front-office" ne projektim apo ne momentin e nevojshem Zbulo me shume
Export
Eksporto te dhenat financiare ne formate standarte universale Zbulo me shume

Pse të zgjidhni ericsoft?

Forca jonë është të zhvillojmë mjete të krijuara për të ndërvepruar me njëri-tjetrin, kështu që ju mund të menaxhoni biznesin tuaj me të gjitha avantazhet që mund të garantojë vetëm një sistem i centralizuar.


Falë gamës së gjerë të produkteve dhe një eksperience njëzetvjeçare në sektor, ne ofrojmë zgjidhje të plota dhe fleksibile që përshtaten me nevojat tuaja dhe ato të tregut.


Lërini kontaktet tuaja, ekipi ynë do t'ju këshillojë zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Plotësoni formularin që duhet të kontaktohet sa më shpejt që të jetë e mundur

Emri struktures
Emri
Telefons
Email
Shteti
City:
Province:
Country:
Tashmë klientit tonë?
kërkesë

Informacion

Suporti teknik: 365 dite ne vit
nga 8:00 ne 20:00

Zyra: nga e hena ne te premte
nga ora 09:00 deri 13:00 dhe nga 14:30 deri në 18:30

Adresa: S.S. Adriatica 62, Misano Adriatico (RN)

VAT: 04211680402

Copyright © 2017 Ericsoft Srl - Via Adriatica, 62, Misano Adriatico (RN) - Italia
Website created with ericsoft